Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over begeleiding of leren bij Online Marketing Pro (OMP)? Het antwoord op je vraag vind je vaak bij de veelgestelde vragen. Is dit niet het geval dan neem je eenvoudig contact op.


Hoe werkt Business Begeleiding bij OMP?

OMP biedt begeleiding die past bij jouw kennisniveau en ambities. Het is geschikt voor iedereen die een online business wil starten. Je ontvangt tips en adviezen met betrekking tot de verdienmodellen en wat het beste bij jou past. Daarnaast krijg je begeleiding op het gebied van online marketing (klanten aantrekken), leer je wie je concurrenten zijn en hoe je ze te slim af bent. OMP Business+ biedt gedurende 6 maanden persoonlijke begeleiding waarbij je binnen 2 uur contact legt, zodat je nooit lang met een vraag blijft rondlopen. OMP Smal Business is geschikt voor incidentele tips en adviezen.

Voor wie is de cursus Online Zichtbaarheid?

Leer bloggen als een Pro, jezelf zichtbaar maken op sociale media en hoog in Google verschijnen. De cursus Online Zichtbaarheid is voor startende en ervaren ondernemers, copywriters, tekstschrijvers en marketeers.

Betaal ik inschrijfgeld?

Nee, bij OMP betaal je nooit inschrijfgeld.

Wat zijn de inschrijfvoorwaarden?

De inschrijfvoorwaarden verschillen per cursus of begeleidingsoptie. Wanneer je naar de dienst van je keuze gaat vind je meer informatie over het inschrijvingsproces. Van hieruit vind je een link naar de inschrijfvoorwaarden. De algemene voorwaarden van OMP vind je hier.

Wat moet ik doen om de cursus af te ronden?

Het is belangrijk dat je alle online lessen volgt. Mocht dit door ziekte of een andere situatie niet mogelijk zijn, is het belangrijk om dit tijdig aan te geven. We bekijken de mogelijkheid tot het inhalen van de gemiste les. Dit kan alleen wanneer er in een andere virtuele classroom een plek beschikbaar is. Mocht dit niet mogelijk zijn dan is de gemiste les voor rekening van de cursist. De overige lessen volg je zoals gebruikelijk.

Wat moet ik doen om mijn certificaat te ontvangen?

Om in aanmerking te komen voor je certificaat moet je de privéles hebben afgerond. Je hoeft geen examen te doen. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet word je certificaat in orde gemaakt. Deze ontvang je als digitaal certificaat in je mailbox. Je hem de mogelijkheid om het certificaat uit te printen.

Ben ik verplicht om huiswerk in te sturen?

Het insturen van huiswerk is niet verplicht. Wel is het aan te raden om aan je vaardigheden te blijven werken.

Moet ik stage lopen?

Zowel voor OMP Business+ als een van de cursussen is het volgen van een stage niet verplicht. Dit mag je wél op eigen initiatief doen, bijvoorbeeld om je kennis en vaardigheden je oefenen. Je stage heeft geen invloed op de inhoud van de cursus. Wanneer je Business Begeleiding ontvangt kan deze begeleiding worden aangepast naar je situatie. BIjvoorbeeld omdat je een online ondernemening start of van bedrijfsstrategie verandert.

Schuiven naar boven