Nieuws & nieuwsflitsen

Maak van jouw online droom een succes.


Cursus Online Zichtbaarheid

OMP is in april 2023 gestart met de cursus Online Zichtbaarheid. Na een succesvolle pilot is deze cursus beschikbaar voor startende en ervaren ondernemers, copywriters, tekstschrijvers en marketeers.

  • Word een Pro op het gebied van SEO en social media
  • Promoot je bedrijf, merk of producten op een goedkope manier
  • Virtuele classroom, een privéles en 4 weken persoonlijke begeleiding

Veel bedrijven gaan in 2023 failliet

2 mei 2023

Door de coronacrisis kregen veel bedrijven steun van de overheid, maar nu moeten ze dit terugbetalen. Dit zorgt voor financiële problemen bij ondernemers, in combinatie met inflatie en hoge energiekosten. De verwachting is dat meerdere bedrijven dit jaar failliet gaan.


OMP Business+

Een online bedrijf starten? Ontdek de talloze mogelijkheden en ontvang persoonlijke begeleiding. Je ontdekt het stappenplan voor het succesvol opzetten van een online onderneming. Hierbij leer je alles over de verschillende verdienmodellen, het bepalen van de juiste strategie en hoe je een positieve mindset krijgt.

  • Hulp bij starten online bedrijf
  • Tientallen ideeën om een eigen bedrijf te starten
  • Een praktisch stappenplan
  • Gedurende 6 maanden persoonlijke begeleiding met tips en adviezen

OMP Business+ is beschikbaar vanaf 1 juni 2023.


Verplichte AOV

18 april 2023

De verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers brengt veel zorgen met zich mee. Slechts 20% van alle zzp’ers heeft nu een verzekering voor arbeidsongeschiktheid. De wet die de verplichte aov regelt, moet in 2025 ingaan maar zal waarschijnlijk pas in 2027 beschikbaar zijn voor alle zzp’ers.


OMP Kids

Na het succes van de cursus Online Zichtbaarheid bleek er behoeft te zijn aan begeleiding voor kinderen. OMP Kids is voor jonge ambitieuze kinderen die een online business op willen zetten.

Het programma richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden zoals marketing, branding en e-commerce. Net als het verbeteren van de creativiteit en communicatie. OMP Kids laat kinderen op jonge leeftijd kennismaken met de mogelijkheden en uitdagingen van het ondernemerschap.

OMP Kids gaat op 1 juli 2023 van start.

Bekijk OMP Kids


Schuiven naar boven