Over OMP

Leren en groeien zijn in dit digitale tijdperk de sleutel tot succes. OMP (Online Marketing Pro) is de plek voor hoogwaardige cursussen op het gebied van SEO, online marketing, social media en business. Bianca, SEO-specialist en social media expert, heeft meer dan 25 jaar ervaring en staat klaar om jou te helpen groeien in je vakgebied.

Bij Online Marketing Pro geloven we dat kwalitatieve cursussen en begeleiding toegankelijk moet zijn voor iedereen. Dat is waarom OMP zich blijft vernieuwen. Dit garandeert de kwaliteit van de cursussen. OMP ontwikkelt regelmatig nieuwe cursussen die de laatste trends op het gebied van business en online marketing volgen.

Bij Online Marketing Pro bepaal je welke begeleiding je nodig hebt. Wil je een online business opstarten en heb je hier hulp bij nodig? Kies dan voor OMP Business+, het langlopend traject van 6 maanden.  Heb je behoefte aan een sparringpartner of af en toe wat tips of advies? Kies dan voor OMP Small Business.

Zowel startende als ervaren ondernemers hebben moeite om de online concurrentie te verslaan. Ze vinden hun weg niet in de gratis promotie van hun bedrijf of merk en het consequent publiceren van nieuwe content. De cursus Online Zichtbaarheid trekt je mee in de wereld van internet marketing, met name SEO en social media. Deze cursus is niet alleen geschikt voor (startende) ondernemers maar biedt ook ondersteuning aan copywriters en marketeers.

Het OMP-certificaat

OMP staat garant voor aantoonbare kwaliteit. Na het positief afsluiten van de cursus ontvang je een OMP-certificaat. Hierna ontvang je nog eens 2 tot 4 weken persoonlijke begeleiding, afhankelijk van de gekozen cursus.


Voordelig studeren

Bij Online Marketing Pro kies je voor betaalbaar lesgeld. We vinden namelijk dat hoogwaardige begeleiding of studie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom betaal je alleen voor de duur van je cursus of begeleiding. Je hebt de mogelijkheid om gespreid te betalen. Je betaalt nooit inschrijfgeld of administratiekosten!

Altijd begeleiding op jouw niveau

Iedereen heeft zijn eigen werk- en denkniveau, ideeën en ambities. OMP stemt hier de begeleiding op af. Dit betekent dat iedereen toegang heeft tot:

  • Begeleiding in het opzetten van een online bedrijf
  • Cursus over online zichtbaarheid

Je bepaalt zelf de duur van het traject. Zo kies je bij de cursus voor een studieduur van 3 of 6 weken. Heb je langer nodig? Geen probleem, je mag langer over jouw cursus doen. Omdat je de cursus in een virtual classroom volgt maken we samen een nieuw lesprogramma. Zo kun je de gemiste lessen alsnog inhalen.

OMP Kids

Niet alleen volwassenen houden zich bezig met online ondernemen, ook kinderen tonen hier steeds vaker interesse in. Speciaal voor jongeren van 10-18 jaar is de OMP Kids cursus ontwikkeld. Deze cursus begeleidt kinderen naar het opzetten van een eigen online bedrijf. Hoe handig is het om spelenderwijs de basis van een echt bedrijf onder de knie te krijgen? Juist op een leeftijd dat kinderen alles snel in zich opnemen.

Leren moet leuk zijn, daarom is de cursus opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Elke les is een avontuur naar het echte bedrijfsleven, inclusief uitdagende opdrachten.

Contact en advies

Heb je nog vragen over Business Begeleiding of een cursus? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste cursus? OMP helpt je hierbij. Vraag een gratis adviesgesprek aan. Je zit nergens aan vast: je maakt je eigen keuzes.


Schuiven naar boven