Daarom kies je voor Online Marketing Pro

Een online bedrijf starten of runnen is soms lastiger dan gedacht. Je krijgt voornamelijk met veel concurrenten te maken. Maar ook met problemen zoals je online zichtbaarheid, promotie van je merk en het verdienmodel.

Wil je een online business runnen naast je baan en andere bezigheden, of hier fulltime voor gaan? Groei samen met OMP door naar een succesvol bedrijf. Haal het beste uit je business en jezelf.

100% flexibele begeleiding of studeren

OMP biedt vaste of flexibele begeleiding en studiemogelijkheden aan. Je kunt altijd rekenen op ondersteuning van OMP, op momenten dat jij hulp nodig hebt. Op je eigen tempo leren en werken, het is belangrijk dat je je activiteiten goed op elkaar af kunt stemmen. Daarom biedt OMP verschillende opties die aan jouw behoeften voldoen.

Breed scala aan expertise

Online Marketing Pro heeft veel expertise op het gebied van online marketing en online bedrijfsontwikkeling. Hierdoor profiteer je van een jarenlange kennis en ervaring. Je krijgt toegang tot de nieuwste tools om je bedrijf te laten groeien. Je ontwikkelt vaardigheden zodat je als (startende) ondernemer steeds steviger in je schoenen staat. Werk samen met OMP en laat jij je bedrijf ontwikkelen en groeien.

Begeleiding vanaf je inschrijving tot aan het certificaat

Bij OMP start de begeleiding zodra je je ingeschreven hebt. Je ontvangt informatie om je goed voor te bereiden op de cursus of de persoonlijke business begeleiding. We zijn 24/7 bereikbaar waarbij je binnen 48 uur het juiste antwoord ontvangt.

Kies je voor OMP Business+? Dan krijg je zelfs binnen 2 uur antwoord op je vraag. Praktisch wanneer je met je (startende) online business ergens tegenaan loopt en niet weet hoe je verder moet.

Kies de methode die bij je past

Het is belangrijk dat je begeleiding ontvangt die afgestemd is op jouw behoeftes. Of dat je een cursus in je eigen tempo volgt. Regelmaat en motivatie zijn hierbij belangrijk. Daarom is er bij OMP veel mogelijk, ook wanneer het om de virtuele classrooms gaat.

Contact en advies

Weet je niet zo goed welke begeleiding of cursus het beste bij je past? We helpen je met een gratis adviesgesprek. Of meld je aan voor een van de gratis webinars en kom meer te weten over begeleiding of leren bij OMP.

Schuiven naar boven