Training Yoast SEO plugin

Geen 229 euro maar slechts 65 euro. Dat is wat je voor de training Yoast SEO plug-in betaalt. Je leert hoe je de bolletjes op groen krijgt, maar ook wat de andere functies zijn. De cursus is praktijkgericht zodat je straks alles over de Yoast SEO plugin weet. Maar dat niet alleen, je leert ook omgaan met een aantal andere belangrijke SEO-tools.

Yoast groene bolletjes

De ergernis van veel webmasters: de bolletjes van de Yoast SEO plugin springen maar niet op groen. Of misschien een aantal, maar in ieder geval niet allemaal. Doe je iets verkeerds? Niet altijd, want de groene bolletjes zijn richtlijnen. Het heeft niet altijd iets met je SEO-score te maken.

Tijdens de training kijken we waarom sommige bolletjes op groen en anderen op rood staan. En welke invloed dit op je SEO ranking heeft.

Nog meer functies

De training Yoast SEO plugin laat je zien welke handige functies allemaal in deze tool zijn ingebouwd. Dat zijn onder andere het aanmaken van een XML Sitemap, het optimaliseren van titels en metabeschrijvingen maar ook integratie met sociale media.

Daarnaast zijn er nog veel meer functies, waar je gedurende de training allemaal kennis mee maakt. De cursus laat je voorbeelden uit de praktijk zien. Je ziet foto’s en filmpjes, krijgt een duidelijke uitleg en kunt direct je vragen stellen.

Nog 4 andere SEO tools

Sommige trainingen richten zich alleen op de Yoast SEO plugin. Maar wanneer je online zichtbaar wil zijn dan is het handig om van wat andere SEO tools gebruik te maken. Daarom bevat de training ook uitleg over 4 andere belangrijke SEO tools. Zo ben je goed voorbereid op je SEO strategie.


Online cursus: makkelijk en kostenbesparend

Je hoeft niet naar locatie te komen. Je volgt de training online, dit is in een virtuele classroom. Ten eerste bespaar je heel veel reistijd mee. Maar het belangrijkste: dit werkt echt kostenbesparend. Hierdoor kunnen we deze training voor slechts € 65 aanbieden.

Wat kun je van de training Yoast SEO plugin verwachten?

 • Alle ins & outs van Yoast SEO
 • Leer omgaan met 5 populaire SEO tools
 • 2 lessen in een virtuele classroom
 • Praktische oefenopdrachten
 • Na de training maar liefst 2 weken extra begeleiding

De gratis- en de premiumversie

De meeste mensen gebruiken de gratis versie van de Yoast plugin. Dit is prima en biedt je meer dan voldoende functionaliteiten. Maar wanneer je behoefte hebt aan meer dan is er de premiumversie. Deze heeft een aantal extra functies waaronder een Redirect Manager en een interne koppelingsuggestie. Maar ook een aantal andere praktische functies.

De training Yoast plugin behandelt niet alleen de functionaliteiten die je onder de gratis versie vindt, maar ook wat je krijgt wanneer je voor de premiumversie gaat. Je maakt kennis met deze functies en ontdekt of dit voor jouw bedrijf handig is. Of dat je het geld beter kunt besparen.

Leer gratis de basis van de Yoast SEO-plug-in

Wil je eerst weten of de Yoast SEO-plug-in iets voor jou is? Hieronder vind je een gratis minitraining Yoast SEO-plug-in. Aan de hand hiervan ontdek je op deze plug-in geschikt is voor jou en je website.

Beantwoord onderstaande 8 vragen. Kun je minimaal twee vragen met ja beantwoorden? Dan zou je de Yoast plug-in moeten gebruiken.

 1. Gebruik je WordPress voor je website?
 2. Heb je behoefte aan een optimalisatie tool om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines?
 3. Wil je titels en metabeschrijvingen makkelijk instellen of aanpassen?
 4. Zoek je een tool die jou helpt bij het optimaliseren van de leesbaarheid van de inhoud?
 5. Wil je interne koppelingen maken en hier hulp bij krijgen?
 6. Wil je redirects beheren?
 7. Moet een tool jou helpen bij het aanmaken van een XML Sitemap?
 8. Zoek je een plugin die aangeeft wanneer er duplicate content op je website aanwezig is?

Let op: de eerste vraag moet je sowieso met ja beantwoorden. Yoast is namelijk alleen beschikbaar voor WordPress websites. Je kunt hem niet op een ander CMS toepassen.

Aan de hand van bovenstaande vragen weet je ook wat je allemaal met deze plug-in kunt. Je kent nu de functies, nu moet je er nog mee om leren gaan.

De training SEO Tools

Ben je geïnteresseerd in de training Yoast SEO Plugin? Meld je dan aan voor de training SEO Tools. Dit is de eerste Nederlandse training die niet alleen over Yoast gaat maar ook over 4 andere belangrijke en populaire SEO-tools. Hiermee leg je een goede basis voor je online marketingactiviteiten.

Na de training ontvang je gedurende twee weken begeleiding. Dit houdt in dat je in deze periode vragen kunt stellen of hulp krijgt bij een van de SEO tools. Als bonus krijg je levenslang toegang tot exclusieve onderzoeken en blogs. Deze zijn alleen voor leden beschikbaar, dus ook voor jou wanneer je de training hebt gevolgd.

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is uitermate geschikt voor ondernemers die zelf een online marketing doen. Maar ook voor beginnende marketeers. Daarnaast melden SEO tekstschrijvers en sociale media managers zich aan. Dit laatste lijkt misschien een beetje vreemd maar SEO en social media versterken elkaar.

Als vervolg op de cursus Online Zichtbaarheid

Heb je nauwelijks of helemaal geen kennis omtrent SEO en social media? Volg dan eerst de cursus Online Zichtbaarheid. Deze zeer uitgebreide cursus behandelt verschillende onderwerpen waaronder concurrenten en doelgroepen, SEO en social media. Het gebruik van SEO tools komt in de cursus kort voorbij.

Wanneer jij je echt wil verdiepen in belangrijke SEO-tools waaronder Yoast, is de training SEO Tools uitermate geschikt voor jou.

Inschrijfgeld? Daar doen we niet aan

Of Jij je nu voor een training of cursus inschrijft, bij Online Marketing Pro betaal je nooit inschrijfgeld. Bovendien heb je 14 dagen bedenktijd.

Benieuwd wanneer je kan starten? Een nieuwe training start zodra er voldoende deelnemers aanwezig zijn. Maandelijks start er een nieuwe training, dus je kunt vrij snel beginnen. Schrijf je in of vraag eerst meer informatie aan. Wil je verzekerd zijn van een startdatum? Neem dan zeker even contact op.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven