Training Google Bard Nederland

Google Bard AI is voor iedereen beschikbaar en gratis te gebruiken. De chatbot is in meer voor 180 landen uitgerold. Europeanen moeten hier nog even op wachten, Google heeft problemen met de Europese GDPR wet (privacywet). Toch is het goed om je in de werking van deze AI chatbot te verdiepen. Met de training Google Bard werk je straks razendsnel en efficiënt.

Werken met Google Bard

Veel ondernemers maken gebruik van ChatGPT. Dit AI-taalmodel ondersteunt bij het bedenken en schrijven van blogs en artikelen, e-mails beantwoorden, codes voor websites schrijven en andere taken. Bard werkt op een vergelijkbare manier maar heeft toch weer andere functies. Daar waar ChatGPT op basis van GPT werkt, doet Bard dit op basis van LaMDA. Maar het wordt nog beter want Google zet het model om naar PaLM. Dit betekent beter logisch redeneren.

Werken met Bard is geweldig. Het neemt je als ondernemer ontzettend veel tijd uit handen. Maar je moet wel weten hoe je dit taalmodel de juiste opdrachten geeft. Bovendien moet je op de hoogte zijn van de risico’s.

De training Google Bard

Wil je leren omgaan met het AI taalmodel van Google? Volg dan de training Google Bard. Mis deze kans niet, want het verhoogt je productiviteit en verbetert je leven.

Bard is, net als ChatGPT, in staat om mensachtige antwoorden te geven op vragen van gebruikers. Het is niet vreemd dat deze taalmodellen onze manier van communiceren veranderen. De twee taalmodellen worden steeds meer in verschillende industrieën ingezet.

Veel trainingen richten zich alleen op ChatGPT. Met het idee dat Google Bard hetzelfde is. In de basis zijn er zeker overeenkomsten. Maar je moet weten dat Bard net iets anders werkt en op een andere manier met jouw vragen of prompts omgaat.

De training Google Bard is ondergebracht in de volgende training:

Training ChatGPT & Google Bard

Dit is een zeer uitgebreide training die je meeneemt door de geschiedenis en toekomst van AI-taalmodellen. Je ontdekt hoe kunstmatige intelligentie wordt ingezet voor en door zoekmachines en welke invloed dit op de zoekresultaten heeft. Daarnaast ga je actief aan de slag met verschillende prompts, en hoe de taalmodellen hierop reageren.

Wat je leert

Om het meeste uit deze kunstmatige intelligentie hulpmiddelen te halen, moet je weten hoe je ze in verschillende situaties implementeert. Daarom is de training Google Bard voor Nederland ontwikkeld. Deze training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is en de toepassing van Google Bard én ChatGPT.

Je leert over contentbeheer op je website en social media, hoe je invulling geeft aan je video’s en podcasts of je website verbetert. En dat allemaal dankzij Google Bard. Het taalmodel kan je helpen met coderen, hoewel dit minder behulpzaam is dan bij ChatGPT.

Verder ontdek je hoe de bot takenlijsten genereert, een plug-in maakt of een gedicht schrijft. Als ondernemer zul je de bot voornamelijk inzetten voor het genereren van content voor je website of social media.

Dit is niet zonder risico’s. Tijdens de training ontdek je deze risico’s en leer je hoe je verantwoord met Google Bard omgaat.

Is de training in het Nederlands?

Ja, de training Google Bard & ChatGPT is volledig in het Nederlands. Wanneer Bard in Nederland beschikbaar is, dan is het mogelijk om in het Nederlands met hem te communiceren. Je hoeft dus geen kennis van de Engelse taal te hebben.

Bij de training zit een boekje met 100 ChatGPT & Bard prompts inbegrepen. Deze prompts zijn belangrijk om de chatbots effectief aan het werk te zetten. Aan de hand van de prompts leer je om nieuwe opdrachten te verzinnen.

Duur van de training

Deze training bestaat uit twee lessen in een virtuele classroom. Elke les duurt ongeveer anderhalf uur (kan iets uitlopen, afhankelijk van eventuele vragen). Er kunnen maximaal 10 deelnemers in de classroom plaatsnemen. Door de groepen klein te houden krijgt iedereen persoonlijke aandacht en de gelegenheid om vragen te stellen.

Na de training ontvang je gedurende twee weken extra begeleiding en ondersteuning. Heb je vragen over Google Bard of ChatGPT, of lukt het niet met de prompts? Dan krijg je gedurende die twee weken hier ondersteuning in.

Het OMP-certificaat

Je sluit de training af met ontvangst van het OMP-certificaat. Dit is een certificaat van deelname en toont aan dat je kennis hebt opgedaan omtrent Google Bard en ChatGPT. Voor sommigen kan dit certificaat een waardevolle aanvulling op het cv zijn, of om aan te tonen richting klanten of opdrachtgevers.

Hoe veilig is Google Bard AI?

Google verzamelt elke dag ontzettend veel data. Het is de grootste tracker wereldwijd, en het heeft al vaker problemen met de privacyregels gehad. Om die reden is het niet verstandig om privé-informatie aan de chatbot door te geven.

Bard slaat de volledige conversatie niet op, maar het onthoudt wel de prompts en vragen. Wees dus voorzichtig met de zaken die je met deze chatbot deelt. Ook dit leer je in de cursus, zodat je er op een veilige en verantwoorde manier mee omgaat.

Wat kost de training?

Online Marketing Pro streeft ernaar om cursussen en trainingen tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Iedereen heeft recht op goed onderwijs of het bijleren van belangrijke zaken. Vooral voor ondernemers is dit ontzettend belangrijk. Kennis is macht!

Daarom is de training Google Bard AI zeer voordelig. Op de speciale pagina vind je de actuele prijs (exclusief btw). Deze prijs is inclusief lesmateriaal, OMP-certificaat en de begeleidingsperiode van twee weken. Je betaalt geen inschrijfgeld.

Heb je eerder de cursus Online Zichtbaarheid gevolgd? Wanneer jij je binnen een jaar voor een van de trainingen en schrijft krijg je 10% korting op de prijs van de training. Dus ook wanneer het om de training Bard AI gaat.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven