Tekstschrijver bouw: bespaar duizenden euro’s

Je bent met je bedrijf actief in de bouwbranche. Ondanks dat je op locatie actief bent moet je ook aan je online zichtbaarheid werken. Dan is het heel logisch om een tekstschrijver bouw & inrichting in te schakelen. Heb je al bekeken wat dat kost? Gemiddeld € 125 per tekst. Wanneer je 20 teksten nodig hebt dan ben je dus € 2500 kwijt! Bespaar op de tekstschrijver bouw en investeer in de toekomst van je bedrijf.

Iedereen kan leren schrijven voor de bouw

Vaak blijkt het lastig om artikelen, interviews over blogs voor je website te maken. Terwijl dit met de nodige kennis en vaardigheden niet zo moeilijk is. Schakel je toch een tekstschrijver in? Dan zul je merken dat deze niet altijd kennis van SEO heeft. Een gemiste kans! Wanneer jouw bouwbedrijf of bedrijf binnen de bouwbranche niet bovenaan in Google staat dan loop je dagelijks heel wat bezoekers mis. En dus ook omzet.

Het wordt dus tijd om te stoppen met geld uitgeven aan een tekstschrijver bouw. Laten we de handen ineenslaan en je bedrijf veel beter online zichtbaar maken.

Word je eigen professional

Een tekstbureau voor de bouwsector behoort tot de verleden tijd. Net als het marketingbureau of de tekstschrijver bouw & inrichting. Online Marketing Pro maakt ondernemers onafhankelijk van marketingbureaus en tekstschrijvers.

Dit doen we met behulp van een geweldige cursus. Deze cursus leert je hoe je de beste teksten voor je website schrijft. Denk hierbij aan:

  • Blogs over bouw en inrichting
  • Een homepage of over-ons pagina
  • Nieuwsberichten binnen de bouwbranche

Je leert niet alleen schrijven maar vooral rekening houden met zoekmachine optimalisatie. Hierdoor scoort de website hoger in de organische zoekresultaten.

Ook voor social media

Ben je als bouwgerelateerd bedrijf al actief op social media? Steeds meer bedrijven doen dit. Zorg dat je niet achterblijft. Wees zichtbaar op verschillende social media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. Zoek hierbij naar een platform waar je doelgroep actief is.

Het kan lastig zijn om het juiste platform te kiezen. En om een social media account aan te maken. Laat staan dat je content moet maken en op je social media moet delen!

Daarom is de cursus Online Zichtbaarheid een goede keuze. Je leert:

  • SEO op je bouwgerelateerde websites toepassen
  • Social media effectief inzetten
  • SEO & social media elkaar laten versterken

Hoeveel tijd kost het zelf schrijven van teksten?

Sommige tekstschrijvers zijn maar liefst 3 uur met het maken van een blogpost bezig. Dat is ontzettend lang! Tijdens de cursus leer je hoe je vlot doorwerkt. Je slaat namelijk een hoop stappen over die tekstschrijvers nodeloos maken.

Met de juiste vaardigheden schrijf je binnen een uur een geweldige blogpost. Of een nieuwsartikel voor je website. Terwijl het maken van een social mediapost nog geen 5 minuten kost.

Zou jij met 5 uurtjes per week tot wel € 2000 per maand willen besparen? Dan is de cursus iets voor jou. Je doet zoveel kennis omtrent SEO en social media op, dat je geen tekstschrijver of marketingbureau meer nodig hebt. Dit bespaart je duizenden euro’s op het inschakelen van een tekstschrijver voor de bouw.

Waarom hoger in Google staan zo belangrijk is

Nederland groeit uit zijn voegen. Niet alleen met betrekking tot inwoners maar ook het aantal bedrijven neemt fors toe. Dit betekent dat er ook steeds meer bouwbedrijven bijkomen. Weet jij je concurrenten het hoofd te bieden?

Wanneer je niet bovenaan in Google staat dan loop je een hoop klanten of opdrachtgevers mis. Zonde want dit remt de groei van je bedrijf. Daarom is het zo belangrijk om veel aandacht aan SEO te besteden. Maar natuurlijk ook aan social media.

Investering in de cursus

Je bent een drukke ondernemer. Is het dan wel een goed idee om een cursus te volgen? En straks al je content zelf te maken? Wel wanneer je duizenden euro’s per maand wil besparen. Bedenk dat dit per jaar tot wel € 24.000 aan winst op kan leveren. Vooral voor kleine bedrijven is dit een interessante besparing. Maar ook voor grote bouwbedrijven, aannemers, interieuradviseurs en makelaars.

De cursus is geschikt voor startende en ervaren ondernemers, beginnende of ervaren tekstschrijvers en marketeers. Met 25 jaar ervaring heeft deze cursus een geheel andere insteek gekregen dan je gewend bent. Er zitten veel praktijkverhalen bij. Van die verhalen waar je echt wat van leert, want dan weet je hoe je het wel en niet moet doen.

Een freelance tekstschrijver bouw inschakelen

Geen tijd om zelf content voor je website en social media te maken? Schakel dan een freelance tekstschrijver bouw in. Bekijk de mogelijkheden omtrent de tekstschrijver bouw (nieuwbouw, renovatie en vastgoed).

Combinatiedeal: tekstschrijver bouw inschakelen en de cursus volgen

Wil je goed online zichtbaar zijn? Dan is het belangrijk dat je op regelmatige basis content deelt. Het gaat namelijk niet werken wanneer je dit slechts eenmaal per maand doet. Maar hoe pak je dit aan wanneer je nu even geen tijd hebt voor een cursus of om zelf iets te schrijven?

Maak dan gebruik van de combinatiedeal. Volg de cursus Online Zichtbaarheid en laat af en toe teksten voor je website schrijven. Als cursist krijg je namelijk gedurende de cursus én tot vier maanden hierna maar liefst 10% korting op al het schrijfwerk dat je laat verrichten. Hiermee bespaar je nog eens honderden euro’s extra.

Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Inschrijven voor de cursus

Ben jij de nieuwe tekstschrijver bouw binnen je bedrijf? Of je nu een bouwbedrijf hebt (of er werkt), óf je wil schrijven voor bouwbedrijven, de cursus is voor verschillende mensen geschikt. Hij is eenvoudig te begrijpen en er is geen vooropleiding vereist. Het niveau van de lesstof wordt aangepast aan de cursisten, maar houdt er rekening mee dat de cursus standaard op MBO-niveau is.

Heb je moeite met leren? Neem contact op, we bespreken de mogelijkheden om aangepaste lessen te volgen. Zo is het voor iedereen mogelijk om aan de eigen online zichtbaarheid te werken.

Misschien heb je nog vragen over de cursus of andere diensten van Online Marketing Pro. Of over de diensten van Bianca Walraven. Neem gerust contact op.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven