SEO succes formule

Direct succes behalen met SEO? Met de SEO succes formule werk je naar topposities in Google en andere zoekmachines toe. Maar dat niet alleen, de complete cursus leert je ook alles over concurrenten, doelgroepen, sociale media en AI-taalmodellen. En dat tegen een verrassend lage prijs die je nergens anders tegenkomt.

Wat kan ik van de SEO succes formule verwachten?

De SEO succes formule bestaat uit een aantal technieken die Bianca door de jaren heen zelf heeft ontwikkeld. Van die technieken waar weinig andere marketeers mee werken. Want SEO gaat niet alleen over wetenschap maar ook over psychologie. Wanneer je die twee met elkaar weet te combineren dan trek je meer bezoekers naar je website.

Stel je eens voor dat je elke dag tientallen bezoekers extra op je website krijgt. En niet zomaar willekeurige bezoekers die op je website belanden omdat je de zoekmachine hebt misleid. Nee, van die bezoekers die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Deze bezoekers zet je makkelijker om in betalende klanten.

Eindelijk vind je methodes waardoor je niet meer elke maand je laatste euro hoeft om te draaien. Je genereert een constante toestroom aan bezoekers en potentiële klanten. Dit heeft een positieve invloed op jouw omzet.

In de top 3 van Google

Bianca is al ruim 25 jaar actief in de online marketing. Met diverse websites heeft ze vele top 3 posities in Google behaald. Miljoenen mensen bezoeken maandelijks haar websites. Wil je er achter komen hoe jij dit ook realiseert? Hoe je gratis honderden tot duizenden bezoekers extra op je website krijgt?

De SEO succes formule 2023 maakt onderdeel uit van de cursus Online Zichtbaarheid. Je leert alles omtrent zoekmachineoptimalisatie. Dus niet alleen het creëren van SEO content maar ook hoe linkbuilding werkt, wat technische optimalisatie inhoudt maar ook hoe het met concurrenten en doelgroepen zit.

Inhoud van de cursus

Naast SEO bevat de cursus ook interessante lesstof over sociale media. Daar waar veel cursussen en trainingen het alleen bij SEO houden, gaat deze cursus verder. We krijgen allemaal met de dreigingen van ChatGPT en Google Bard te maken. Dit is in de nabije toekomst sterk van invloed op de organische rankings.

Daarnaast is er een interessante ontwikkeling in gang gezet: steeds meer mensen gebruiken social media als alternatieve zoekmachine. Daarom leert de cursus je niet alleen alles omtrent SEO maar ook social media. Oftewel je totale gratis online zichtbaarheid.

Persoonlijke begeleiding in de virtuele classroom

Geïnteresseerd in de SEO succes formule en hoe je dankzij bewezen strategieën hoger in de zoekresultaten komt? Je volgt de cursus in een virtuele classroom. Dit doe je via Microsoft Teams. Je hoeft hier geen account voor aan te maken en het is ook niet nodig om deze app te installeren. Hij is namelijk gewoon via je browser bereikbaar.

De klassen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is er persoonlijke aandacht voor iedereen. Maar het beste is dat je een online klassikale les volgt en hierdoor veel interactie ervaart. Geen gekke inlogcodes tot online lesmateriaal waarbij je het zelf maar uit moet zoeken: échte lessen van een échte docent.

In totaal volg je vijf lessen. Hierna krijg je nog een privéles. Deze les is helemaal afgestemd op jouw situatie. Je leert hoe je de SEO succes formule op jouw website toepast, maar ook hoe je overige vaardigheden verbetert.

Onafhankelijk van advertenties en marketingbureaus

Online adverteren brengt een tijdelijk effect met zich mee. Je advertentie komt onder de aandacht van het publiek. Maar het garandeert niet dat je ook klanten binnenhaalt. Dit geldt ook voor het inschakelen van een marketingbureau. Het kost een hoop geld maar je weet nooit wat de resultaten zijn.

Dankzij de SEO succes formule, onderdeel van de cursus Online Zichtbaarheid, maak je jezelf onafhankelijk van advertenties en marketingbureaus. Je haalt GRATIS bezoekers en klanten via Google, Bing en andere zoekmachines binnen. Daarnaast zet je sociale media effectief in voor het opbouwen van een geweldige groep trouwe aanhangers. Het publiek gaat van je houden en ze zullen je naam doorvertellen. Dit levert je nog meer naamsbekendheid op.

Meer dan 1000 bezoekers per dag?

Sommige aanbieders beloven dat je meer dan 1000 bezoekers per dag genereert, zolang je maar een cursus volgt of een e-book koopt. Bedenk dat dit soort garanties loze beloftes zijn. We zijn allemaal afhankelijk van de werking van Google en andere zoekmachines. Dit betekent dat niemand kan beloven dat je 1000 bezoekers of meer per dag op je website krijgt.

Online Marketing Pro gaat voor eerlijke kennisdeling. Daarom kunnen we geen garantie geven dat je 1000+ bezoekers per dag op je website of webshop krijgt. Maar door het aanleren van de juiste vaardigheden behaal je maximale resultaten.

Nog eens vier weken lang extra begeleiding

Om je maximaal te ondersteunen ontvang je niet alleen vijf lessen en een privéles, maar ook nog eens vier weken lang extra begeleiding. Die begeleiding begint zodra je de cursus hebt afgerond. Gedurende vier weken kun je terugvallen op tips en adviezen, hulp en feedback.

Bijvoorbeeld feedback op geschreven blogs, teksten en sociale media posts. Maar ook hulp bij het instellen van Google Search Console of het gebruik van een SEO tool.

Vervolg trainingen

Wil jij je nog verder verdiepen in een van de onderdelen van de cursus Online Zichtbaarheid? Wanneer je geïnteresseerd bent in de SEO succes formule dan zijn deze twee vervolgtrainingen erg interessant:

  • Training SEO Tools
  • Training SEO Content Schrijven

Deze trainingen duren beiden twee lessen, en zijn ook los van de cursus Online Zichtbaarheid te volgen. Een vooropleiding is niet vereist.

Zowel bij de cursus Online Zichtbaarheid als de training SEO Tools krijg je meer dan 25 praktische tools aangereikt. De training SEO Tools leert je waar deze programma’s voor bedoeld zijn en hoe je hiermee omgaat.

Betaalbare cursussen en trainingen

Online Marketing Pro (OMP) wil dat iedereen toegang heeft tot de cursussen en trainingen. Het doel is om (startende) ondernemers onafhankelijk te maken van veel te dure marketingbureaus. Maar ook om startende tekstschrijvers en social media beheerders de basisbeginselen aan te leren.

Start vandaag nog met de cursus of training. Bekijk het aanbod en schrijf je direct in. Je betaalt geen inschrijfgeld! Twijfel je nog of wil je meer weten over de inhoud van de cursus of een van de trainingen? Laat je telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven