SEO cursus schrijven voor meer Google bezoekers

Je hebt er alles aan gedaan om hoger in Google te komen. Bijvoorbeeld zelf bloggen of een SEO tekstschrijver inschakelen. Misschien heb je zelfs zaken gedaan met een duur online marketingbureau. Stop hiermee! Volg de SEO cursus schrijven voor meer Google bezoekers. Straks ben jij de professional en heb je niemand anders nodig.

Slimme optimalisatie technieken

De SEO cursus schrijven gaat over zoekmachine optimalisatie. Misschien heb je al een eigen website. Het kan ook dat je hier nog mee moet starten. Wat je situatie ook is, met een website is SEO heel belangrijk.

Waarom is dit zo? Wanneer je de juiste SEO-tactieken toepast komt je website hoger in Google. Een hoge positie in de organische zoekresultaten is gratis. Je zou gek zijn als je deze gratis vermelding laat schieten!

Websites die op nummer één in Google staan ontvangen veel zoekverkeer. Dit kan tot wel 55% van het totale zoekverkeer zijn. Maar hoe bereik je die hoge positie? Dat leer je tijdens de SEO-cursus schrijven. Je leert slimme optimalisatietechnieken op je teksten toepassen.

Scoren op verschillende zoektermen

Mensen gebruiken Google om de juiste informatie te vinden. Hiervoor voeren ze een zoekterm in Google in. Of in een van de andere (minder populaire) zoekmachines. Vooral Google werkt zeer geavanceerd. Het is in staat om de zoekintentie van de gebruiker te begrijpen. Aan de hand hiervan wordt gekeken welke webpagina het beste bij de zoekopdracht past.

Met je website wil je scoren op de voor jou meest belangrijke zoekterm. Maar het is ook goed om op andere zoektermen hoog te scoren. Zo trek je namelijk nog meer verkeer naar je website.

Het belangrijkste op een website zijn geschreven teksten. Natuurlijk speelt media zoals afbeeldingen, video’s en podcasts ook een rol. Maar het zijn juist de teksten die zoekmachines kunnen beoordelen.

Het is dus belangrijk dat je relevante zoektermen in je teksten verwerkt. Maar wel op een natuurlijke manier. Google moet niet in de gaten krijgen dat je de zoekmachine wil manipuleren. Daarom is de SEO-cursus schrijven zo geschikt voor jou.

Laat social media voor je werken

Miljoenen Nederlanders hebben een social media-account. Je zou gek zijn als je dit als bedrijf negeert. Social media is een goede manier om met je doelgroep in contact te komen. Je laat zien wie je bent en wat je doet.

Het leuke aan social media is dat het gratis is. Natuurlijk kun je op social media adverteren maar dit is niet altijd noodzakelijk. Met een goede aanwezigheid kom je gratis met je doelgroep in contact. Je bouwt een goede band met geïnteresseerden en potentiële klanten op.

Veel ondernemers hanteren een verkeerde social mediastrategie. Ze delen dingen op social media waarvan ze denken dat die interessant zijn punt feitelijk gaat het om interessante dingen vanuit het oogpunt van de ondernemer. Maar niet vanuit de doelgroep.

Het is dus belangrijk om te ontdekken wat je doelgroep is aan wat hem bezighoudt. Hier pas je de social mediastrategie op aan. De SEO-cursus schrijven laat je zien hoe je de beste social media posts maakt. Enerzijds om de interesse bij de doelgroep op te wekken. Anderzijds omdat elk social media kanaal zijn eigen algoritme heeft.

Jij bent straks een klantenmagneet

Met geweldige content op je website en inspirerende social media posts ben je straks een klantenmagneet. Daarom is de SEO cursus schrijven echt iets voor jou.

Is het moeilijk om te leren schrijven volgens de richtlijnen van zoekmachines? Nee, iedereen kan dit leren. Het probleem is dat veel cursussen je alleen de standaard dingen aanleren. Bijvoorbeeld hoe je een zoektermenonderzoek volgens een van de vele tools doet. Vervolgens krijg je aangeleerd dat je die zoektermen op een bepaalde manier in je teksten verwerkt.

SEO oftewel zoekmachine optimalisatie houdt veel meer in. Het gaat niet alleen om de beste zoektermen vinden. En ook niet om de zoektermen hier en daar in je tekst te plaatsen. De cursus is opgezet vanuit 25 jaar ervaring met zoekmachines. Je leert van ervaringen uit de praktijk. Daar heb je veel meer aan!

Zo volg je de SEO cursus schrijven

De cursus SEO schrijven is laagdrempelig. Hij is geschikt voor startende bloggers, jonge ondernemers maar ook de meer ervaren schrijvers.

De duur van de cursus bedraagt zes weken. Het is mogelijk om voor de versnelde versie kiezen. Hierbij volg je twee lasten per week waarbij de totale duur drie weken bedraagt.

Na het voltooien van de cursus ontvang je nog eens 4 weken begeleiding. Dit houdt in dat je het geleerde in de praktijk toepast. Elke week mag je jouw blog en social media posts laten beoordelen. Je ontvangt feedback waarmee je verder aan jouw vaardigheden werkt.

Je staat er dus na het kunnen volgen van de cursus niet alleen voor! Eventueel is het mogelijk om de begeleidingsperiode te verlengen. Ook heb je de optie om een samenwerking aan te gaan, bijvoorbeeld samen aan blogs, teksten of artikelen voor je website schrijven.

Over de kosten

Je wil online marketing zelf doen. Daar kies je bewust voor. Enerzijds omdat dit veel goedkoper is. Wanneer je een marketingbureau inhuurt ben je duizenden euro’s kwijt. Anderzijds omdat zelf doen je grip geeft op je marketingstrategieën.

Het vervelende is dat veel cursussen SEO schrijven vrij prijzig zijn. Prijzen vanaf € 749, voor een ééndaagse cursus, zijn heel normaal. Op zich vreemd want SEO schrijven leer je niet op één dag. Ja in theorie, maar in de praktijk bak je er dan weinig van. Dit komt omdat je nog een laag zoveel informatie krijgt, dat krijg je nooit in de praktijk toegepast. Bovendien vergeet je de helft en ontbreekt het aan begeleiding. Waardoor je maar wat doet.

Zonde van je tijd en geld. Wat kost de cursus Online Zichtbaarheid, die diep in gaat op SEO schrijven? Op de speciale pagina vind je de actuele én voordelige prijs. De vermelde prijs is altijd inclusief btw.

Schrijf je in en betaal geen inschrijfgeld

Je wordt voor de SEO cursus schrijven ingedeeld in een virtuele klas. Dit betekent dat je met maximaal vijf andere cursisten de lessen volgt. Dat is fijn want zo leer je niet alleen van je docent maar ook van andere cursisten. Bijvoorbeeld door slimme vragen die ze stellen. Het vraagt tijd om je in een beschikbare klas in te plannen.

Schrijf je vandaag in, dan kun je vaak binnen vier weken starten. Wil je veel eerder met de cursus beginnen? Dan kijken we de beschikbare opties. Neem eventueel contact op zodat je zeker weet dat je kunt beginnen op de door jou gekozen datum.

Bij Online Marketing Pro betaal je nooit inschrijfgeld. Bovendien heb je een bedenktermijn, waarbij je de cursus kosteloos mag afzeggen.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven