SEO cursus Google

Je wil hoger in Google en je concurrenten voorblijven. Dan is de SEO cursus Google zeer geschikt voor jou. Met deze cursus krijg je persoonlijke begeleiding, praktijkopdrachten, klassikale lessen en privéles. Alles online zodat je de deur niet uit hoeft. De SEO-cursus is dan ook prima te combineren met je huidige baan of opleiding.

Ontwikkel je digitale vaardigheden

De cursus Online Zichtbaarheid gaat over SEO en social media. Het is de eerste cursus die deze twee componenten van online marketing samenvoegt. Je leert niet alleen hoe je jezelf online zichtbaar maakt, maar ook hoe die twee elkaar versterken.

Met de cursus werk je aan je digitale vaardigheden. Je leert ook hoe zoekmachine Google werkt. En waarom dit zo belangrijk is. Wist je dat veel ondernemers zelfs afhankelijk zijn van Google? Niet altijd goed want het is beter om je klanten uit verschillende kanalen aan te trekken. Daarom kijken we dus naar de verschillende mogelijkheden.

SEO cursus Google: iets voor jou?

De SEO cursus Google is voor alle ondernemers die hun bedrijf of merk gratis willen promoten. Je leert hoe je hoge posities in de organische zoekresultaten behaalt. Dat hoeft niet alleen in Google te zijn, ook zoekmachine Bing speelt tegenwoordig een aardige rol.

Alles wat je leert is toe te passen op verschillende zoekmachines. Maar omdat Google het belangrijkst blijft, gaan we hier tijdens de cursus wat dieper op in.

Groei mee met Google

Toen Google pas begon was het nog een hele eenvoudige zoekmachine. Het wist niet zo goed hoe het websites moest rangschikken. Hierdoor kregen gebruikers de verkeerde zoekresultaten voorgeschoteld. Later werd dit iets beter maar lukte het spammy websites om hoog in de zoekresultaten te verschijnen.

Daarom heeft Google door de jaren heen zijn algoritmes verbeterd en aangepast. Dat merk je wanneer jij je met SEO bezighoudt. Wat vandaag heel goed werkt kan over twee jaar negatief uitpakken.

Het is dus belangrijk om mee te blijven groeien met Google. De SEO cursus Google (Online Zichtbaarheid) gaat hierin mee. De lesstof wordt regelmatig aangepast. Hierbij wordt rekening gehouden met de werking van het nieuwste algoritme. Maar ook met nieuwe SEO-technieken.

Wat je over Google moet weten

Als het gaat om online marketing dan is Google een van de belangrijkste spelers. Het is niet alleen de grootste zoekmachine ter wereld, maar ook een krachtig advertentieplatform. Daarnaast biedt Google diverse tools voor webmasters en ondernemers waaronder Mijn Bedrijf en Google Aalytics.

Google verandert voortdurend zijn algoritmes. Dit betekent dat je je SEO-strategie voortdurend bij moet werken. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en updates.

Maak kennis met andere vormen van online marketing

Het draait natuurlijk niet alleen om zoekmachine Google of SEO. Online marketing bestaat uit veel meer onderdelen. Bijvoorbeeld content marketing, social media, e-mail marketing en zelfs adverteren. Niet alle onderdelen kom je in de cursus Online Zichtbaarheid tegen. De focus ligt vooral op technieken waardoor je jezelf gratis promoot en profileert.

De cursus is dan ook bedoeld voor ondernemers die geen budget hebben voor online marketing. Of voor ondernemers die zelf grip op hun marketingproces willen houden. Daarnaast zijn er copywriters, SEO-tekstschrijvers en marketeers die zich voor de cursus inschrijven.

Persoonlijke begeleiding tijdens de SEO cursus Google

SEO is geen ingewikkelde wetenschap. Het bestaat uit een aantal technieken waardoor je de website voor Google optimaliseert. Het belangrijkste is dat SEO vooral een kwestie van logisch nadenken is.

Tijdens de SEO cursus, gericht op Google en social media, kijken we naar jouw persoonlijke situatie. Dat is belangrijk want iedereen heeft weer andere ideeën en doelstellingen. De een wil veel bloggen, de ander haalt klanten uit social media. Terwijl een derde klanten via e-mail marketing binnenhaalt.

De cursus bestaat uit zes lessen waarvan één privéles. Juist tijdens die privéles ontvang je persoonlijke begeleiding. We bekijken je situatie en wat je in de toekomst wil bereiken. Aan de hand hiervan ontvang je gepersonaliseerde tips en adviezen. Ook bespreken we de lesstof en hoe je dit in jouw situatie toepast.

Twijfel je na het volgen van de cursus of je het wel goed doet? Geen probleem, je ontvangt na het afronden van de cursus maar liefst 4 weken extra begeleiding. Via de e-mail bespreek je of je blogs of social media posts kans van slagen hebben. Je hebt de mogelijkheid om wekelijks wat van je werk te laten beoordelen. Met de feedback werk je aan je vaardigheden.

Meer informatie over de kosten

Volg de cursus Online Zichtbaarheid en wordt een Pro op het gebied van online marketing. Je krijgt je eigen website hoog in Google of schrijft geweldige blogs voor je klanten. Je social media posts trekken de aandacht en je krijgt interactie.

De cursus had een oorspronkelijke prijs van € 2499. Door het aanpassen van de werkwijze, waarbij er maximaal 6 cursisten in een virtuele classroom zitten (uitgezonderd de privéles), is het mogelijk om deze cursus voor een veel lagere prijs aan te bieden. Op de speciale pagina vind je meer informatie over de prijs. De genoemde prijs is altijd inclusief btw.

Ondanks de lage prijs bieden we ook nog eens de mogelijkheid om de cursus in twee termijnen te betalen. Zo houd je nóg beter grip op je budget.

Hulp bij schrijven voor de cursus

Zoek je een SEO cursus Google en wil je meer weten over social media? Bekijk dan zeker de cursus Online Zichtbaarheid. Misschien wil je meer over de inhoud van de cursus weten. Plan een adviesgesprek in, dan bellen we je op een moment dat het uitkomt. Je hebt de gelegenheid om al je vragen omtrent de cursus te stellen.

Weet je niet zeker of de cursus wat voor jou is? Na inschrijving heb je een bedenktijd. Mocht je twijfelen dan is het altijd mogelijk om kosteloos op te zeggen. Kijk even bij de algemene voorwaarden wat de spelregels met betrekking tot annuleren zijn. Zien we je snel?

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven