Dé #1 SEO Copywriting cursus

Veel webmasters en bedrijven hebben moeite om goed in Google te scoren. Soms lukt het wel in andere zoekmachines maar Google is echt lastig! Dé #1 SEO Copywriting cursus helpt jou hierbij. Tijdens de cursus krijg je theoretische en praktische inzichten omtrent zoekmachine optimalisatie. Je leert van een expert met meer dan 25 jaar ervaring.

Aan de slag als professioneel copywriter

Allereerst is de SEO Copywriting cursus geschikt voor iedereen die aan de slag wil als professioneel copywriter. Maar hij is ook bedoeld voor ondernemers die klaar zijn met dure online marketingbureaus.

Zelf iets met SEO doen kan tot duizenden euro’s per maand besparen. Aan de andere kant zijn er SEO copywriters die hier veel geld mee verdienen. Hoe zit dit precies?

Tegenwoordig wordt er makkelijk € 200 voor een SEO blog gevraagd. De copywriter die dagelijks 5 blogs weet te verkopen houdt er dus maandelijks € 20.000 aan over. Zijn bedrijven echt bereid om zoveel voor een blog te betalen? Wel wanneer het om bewezen kwaliteit gaat.

Een SEO copywriting cursus volgen geeft je natuurlijk niet de garantie dat je zoveel verdient. Het gaat erom hoeveel klanten je weet aan te trekken, hoeveel ze bestellen en wat je werktempo is. Maar ook het tarief dat je wil of kan vragen.

Na het volgen van de SEO copywriting cursus ben je tot het volgende in staat:

  • Een zoektermenonderzoek uitvoeren
  • Zoektermen creatief in teksten verwerken
  • Een SEO concurrentieanalyse maken
  • Inspirerende blogs schrijven
  • Converterende teksten schrijven
  • Social media posts maken
  • Social media gebruiken om je positie in Google te versterken
  • Social media gebruiken om je bedrijfsnaam of merknaam te promoten

Leer hoe je een zoekwoordenonderzoek uitvoert

Een van de belangrijkste onderdelen van SEO is content, en dan met name teksten. Goed geschreven teksten laten zich makkelijk indexeren. Hierdoor verschijnen ze hoog in de organische zoekresultaten, passend bij een bepaalde zoekopdracht.

Tijdens de SEO copywriting cursus leer je hoe je een zoekwoordenonderzoek uitvoert. Hierbij maak je gebruik van verschillende tools. Maar de cursus gaat verder dan alleen maar gebruik maken van SEO-tools. Het is namelijk heel belangrijk om analytisch en creatief denken in te zetten. Aan dit soort vaardigheden werk je.

Daarnaast moet je de juiste zoektermen in de teksten verwerken. Dit moet dusdanig gebeuren dat het niet opvalt dat jij je met SEO bezighoudt. Dat kan het soms lastig maken want aan de ene kant doe je heel veel met SEO. Maar dat mag aan de andere kant helemaal niet opvallen.

SEO en social media samenvoegen

Naast SEO copywriting speelt social media ook een belangrijke rol. Het is een krachtig middel om een bedrijf of website online zichtbaar te maken. Daarnaast leent social media zich uitstekend voor adverteren. Maar ook voor het gratis opbouwen van een community.

Social media kan zelfs helpen om de positie van een website in de organische zoekresultaten te versterken. Het is dus belangrijk om, naast SEO, ook rekening te houden met social media.

Elk social mediaplatform heeft een eigen algoritme. Net als dat het algoritme van Google anders is dan dat van Bing. Er zijn wel wat overeenkomsten maar het is belangrijk om rekening te houden met de werking van de afzonderlijke platforms. En hier de content af te stemmen.

Dit zijn belangrijke dingen om te weten. Daarom is deze lesstof in de cursus ‘Online Zichtbaarheid’ opgenomen.

Online klassikale lessen

Benieuwd naar de SEO copywriting cursus? Je leert niet alleen blogs of artikelen schrijven maar ook hoe het met linkbuilding en technische optimalisatie zit. Daarnaast ontdek je de gevaren van SEO, iets waar bijna niemand bij stilstaat.

Deze cursus volg je online, in klassikale lessen (virtuele classroom). Dit heeft wat voordelen. Ten eerste hoef je niet op eigen houtje iets te leren. Het is veel makkelijker wanneer iemand je iets uitlegt. Hierdoor blijft de lesstof beter hangen. Bovendien kun je direct je vragen stellen.

Je volgt de les met maximaal vijf andere cursisten. Dankzij de kleine klasjes is er veel persoonlijke aandacht voor iedereen.

Bonus: een exclusieve privéles

De laatste les volg je privé. Dit betekent dat hier geen andere cursisten bij zijn. Wat krijg je tijdens de privéles van de SEO copywriter cursus te horen? We bespreken je persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld dat je binnenkort als SEO-copywriter aan de slag wil gaan. Of omdat je voor je eigen website wil bloggen of schrijven.

Vervolgens wordt bekeken hoe het met je vaardigheden zit, en hoe je deze verder ontwikkelt. Deze les is dus geheel op jouw situatie afgestemd. Tijdens de privéles worden ook de huiswerkopdrachten besproken.

Dé #1 SEO Copywriting cursus met 4 weken begeleiding

Heb je na de SEO copywriting cursus voldoende kennis en vaardigheden opgebouwd? Je leert veel door praktijkervaring op te doen. Daarom ontvang je na de cursus vier weken begeleiding. Tijdens deze periode schrijf je blogs en social media posts. Je hebt de mogelijkheid om deze na te laten kijken. Je ontvangt dan feedback waarmee je aan je vaardigheden blijft werken.

De 4 weken begeleiding is gratis en exclusief voor cursisten. Het is dus niet mogelijk om apart gedurende vier weken begeleiding of feedback te ontvangen. Profiteer als cursist van deze begeleiding en schrijf je vandaag nog in.

Voordelige SEO copywriting cursus

Benieuwd naar de kosten van deze cursus voor SEO copywriters? Misschien heb je al onderzocht wat andere copywriters aan tarieven hanteren. Dan is het je vast wel opgevallen dat sommigen € 200 per SEO-blog vragen.

Voor de prijs van minder dan drie van deze blogs volg je de cursus Online Zichtbaarheid. Je ziet dat deze investering zich snel terugverdient. De actuele prijs staat op de speciale pagina. De genoemde prijs is altijd inclusief btw.

Gratis voor de cursus inschrijven

Online Marketing Pro heeft ervoor gekozen om geen inschrijfgeld te vragen. Hierdoor is inschrijven voor de cursus voor iedereen laagdrempelig. Bovendien heb je een bedenktijd waarbij je de cursus kosteloos mag afzeggen. Zelfs gedurende de cursus heb je nog de mogelijkheid om te annuleren (reeds gevolgde lessen worden in rekening gebracht).

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven