SEO coaching

Denk zoals je klanten en realiseer een hogere omzet. Na 25 jaar succesvolle SEO-strategieën begeleidt Bianca jou in een 1-op-1 coaching. Je ontvangt trainingsvideo’s over zoekmachine optimalisatie én individuele en persoonlijke live lessen. Deze mogelijkheid stelt je in staat om over SEO onderwerpen te leren die bij jouw bedrijf passen.

Voor alle bedrijfseigenaren

SEO is een belangrijk digitaal marketingkanaal. Wanneer je een goede SEO-strategie hanteert is het mogelijk om topposities in Google en andere zoekmachines behalen. De meeste SEO-cursussen delen té algemene informatie met informatie. Deze informatie is niet op jouw bedrijf of website afgestemd.

Dat gaan we anders doen. SEO-coaching houdt in dat je een uitgebreid trainingsprogramma volgt. Je krijgt trainingsvideo’s te zien die je informeren over SEO en social media. Dankzij die video’s begrijp je de basis en weet je al een beetje wat je moet doen.

Daarnaast krijg je twee individuele coachingsessies. Deze zijn geheel op je bedrijf of website, wensen en behoeften afgestemd. We bekijken hoe je website er nu voor staat en wat er moet verbeteren. Maar ook hoe je dat gaat doen.

Samen oefenen we SEO

Wanneer je pas met SEO begint komt er veel op je af. Daarom leer je middels de video’s de basisprincipes. Vervolgens oefenen we samen verder. We gaan bijvoorbeeld kijken hoe je jezelf op de SERP-ranglijst ontdekt. En wat je concurrenten en doelgroepen zijn.

We oefenen onder andere met SEO-teksten schrijven, meta descriptions, linkbuilding en technische optimalisatie. Alles wat voor jouw website belangrijk is.

Je leert ook over social media. Bijvoorbeeld of je huidige kanalen wel bij je bedrijf passen, de doelgroepen die hierbij horen en hoe het met interactie en betrokkenheid zit.

De trainingsvideo’s zitten boordevol praktische tips, maar tijdens de individuele coaching sessies krijg je nog veel meer tips aangereikt.

Leer SEO in gepersonaliseerde lessen

De 1-op-1 training SEO & sociaal media is volledig gepersonaliseerd. Je ondervindt geen afleiding door de aanwezigheid van andere cursisten of deelnemers. Het doel van deze individuele training is om je bedrijf te laten groeien. Hierbij ontwikkel je online marketingvaardigheden en werk je aan je online zichtbaarheid.

Na de training heb je een plan van aanpak en weet je hoe je jouw website optimaliseert. Ook ben je in staat om effectief social media voor je bedrijf of online activiteiten in te zetten.

De SEO coaching is schaalbaar. Het is de perfecte plek om SEO te leren, zodat je jouw website goed vindbaar maakt in de organische zoekresultaten.

Waarom over SEO leren?

SEO is om diverse redenen belangrijk. Ten eerste om goed zichtbaar te zijn in de organische zoekresultaten. Wanneer je hoge posities behaalt trek je veel verkeer naar je website. Maar dat niet alleen, het zorgt ook voor meer naamsbekendheid of merkbekendheid.

Bedenk dat het makkelijk is om je bedrijf op te schalen, maar klanten kun je helaas niet opschalen. Daarom leer je tijdens de individuele training en SEO coaching hoe je oprechte bezoekers aantrekt en hier klanten van maakt.

SEO is tevens een belangrijk onderdeel voor public relations. Verbeter je branding en verhoog je omzet, simpelweg door de verkeersstroom op zowel je website als social mediaplatforms te vergroten.

De SEO-gezondheid van je website begrijpen

Het is vaak frustrerend om te zien dat concurrenten hoger in Google staan. Of dat ze het op social media veel beter doen.

  • Lukt het niet om concurrenten voor te blijven of ze te overtreffen?
  • Doe je veel maar levert het weinig klanten en omzet op?

Dan wordt het tijd voor SEO coaching.

Het begint allemaal met het begrijpen van de algehele SEO-gezondheid van je website. Dit is een belangrijke stap in het proces van online zichtbaarheid. In de individuele sessies gaan we een audit van je website uitvoeren.

Word een betrouwbare bron

Bezoekers of potentiële klanten moeten je eerst vertrouwen, voordat ze iets bij je aankopen (dienst of product). Het doel van SEO en sociale media is om je bedrijf te positioneren als een betrouwbare bron.

SEO coaching geeft je inzicht in klantbehoeften en klantervaring. Wanneer je dit weet ben je beter in staat om je positie in zoekmachines te verbeteren. Natuurlijk gaat het niet alleen om behoeften en ervaringen van klanten. Maar ook om zoektermen, algoritmes, concurrenten, doelgroepen en nog veel meer.

Waarom individuele coaching?

Je kunt over SEO leren, maar dit betekent niet dat je het effectief voor je website kunt inzetten. Het probleem is namelijk dat SEO heel algemeen is. Wil je jouw website of webshop een goede marktpositie geven? Dan heb je individuele begeleiding nodig.

SEO-coaching is geschikt voor ondernemers die weinig tot matige kennis omtrent zoekmachine optimalisatie hebben. Maar het is ook geschikt voor de ervaren ondernemers die graag willen weten of ze nog steeds op de goede weg zitten.

Je bent nooit te oud om te leren. Omdat SEO continu verandert, leer je tijdens de individuele training nieuwe technieken en strategieën.

Voor grote en kleine bedrijven

De een-op-een SEO coaching is geschikt voor zzp’ers, startende ondernemers, affiliate marketeers en grote bedrijven.

De individuele training bestaat uit twee trainingsvideo’s die je op je eigen tempo bekijkt. Elke video duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt de video’s pauzeren, terugspoelen of vooruitspoelen. Zo bekijk je alleen de lesstof die voor jou belangrijk is.

De twee coaching sessies plannen we apart in. Op een moment dat het jou uitkomt. Zo kun je ervoor kiezen om de lessen verspreid over meerdere weken in te plannen. Maar je kunt ze ook direct achter elkaar inplannen.

Hoe weet ik of SEO geschikt is voor mij?

Zoekmachine optimalisatie is gunstig voor elk bedrijf met een website. De SEO coaching behandelt ook het onderwerp social media. Dus als je een of meerdere social media accounts hebt, dan krijg je hier hulp bij en ontvang je praktische tips.

Dit trainingsprogramma vul je naar eigen wens in. Wanneer je het tijdens de twee coaching sessies alleen over SEO wil hebben en hoe je dit op jouw website toepast, dan kan dat. Vind je social media juist belangrijker? Dan gaan we het over social media hebben.

De meeste ondernemers of mensen die over online zichtbaarheid willen leren, kiezen voor de standaardcombinatie SEO & sociaal media.

Of het ook voor jou geschikt is? Ja, de SEO training helpt kleine tot grote bedrijven bij het verbeteren van hun online aanwezigheid. Zo behaal je (nóg) betere resultaten.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven