Online training SEO

Wanneer je een SEO cursus volgt is deze niet op jouw bedrijf afgestemd. Kies daarom voor de individuele training + coaching van Online Marketing Pro. Je leert de juiste vaardigheden aan en weet na het volgen van de online training SEO wie je concurrenten en doelgroepen zijn. Maar ook welk content voor jouw website en sociale media kanalen werkt.

Waarom online leren zo fijn is

Je hebt een website die om de nodige aandacht vraagt. Of je runt een business. Eigenlijk heb je het veel te druk om een training of cursus te volgen. Toch heb je hier behoefte aan, want je wil meer over SEO leren.

Een online SEO training biedt ontzettend veel voordelen:

  • Leren op momenten dat het jou uitkomt
  • Ook ‘s avonds of in het weekend mogelijk
  • Geheel afgestemd op jouw bedrijf
  • Lage kosten

Je hoeft nooit op locatie te komen. Hier bespaar je veel tijd en geld mee. De trainingsvideo’s bekijk je online, wanneer het jou uitkomt. De coaching sessies vinden ook online plaatst (Microsoft Teams).

Wat je allemaal leert

Is een online training SEO iets voor jou? Voorheen hadden we een algemene cursus SEO & Social Media. Alleen werkte dat niet, want ondernemers willen weten hoe ze hun eigen website en sociale media accounts optimaliseren.

Bedenk dat SEO maatwerk is. Daarom is gekozen voor de individuele online training SEO. Wanneer je de twee trainingsvideo’s bekijkt leer je de basisprincipes van gratis onlinemarketing. Je ziet onder andere:

  • Hoe je concurrenten en doelgroepen in kaart brengt
  • Wat SEO inhoudt (de drie pijlers)
  • Welke tools je helpen bij een zoektermen onderzoek
  • De basisprincipes van SEO-teksten schrijven
  • Welke social mediakanalen er zijn, met hun doelgroepen
  • Het nut en de gevaren van ChatGPT & Google Bard

De video’s geven je een andere kijk op SEO en social media. Nu is het tijd om aan je vaardigheden te werken en je eigen website een boost te geven. Daar dienen de individuele coachingsessies voor.

Bekijk de individuele training

Zo ziet een coachingsessie uit

Wat kun je eigenlijk van verwachten, een coaching sessie? De online training SEO bestaat uit twee van deze sessies van elk een uur.

Vooraf vul je een vragenlijst in om je kennis en vaardigheden te testen. Dan begint het coachen. Samen bekijken we je website, en hoe deze momenteel scoort. Hierbij word je meegenomen in het uitvoeren van een website audit, zodat je dit later zelf toe kunt passen.

Vervolgens kijken we wie je concurrenten zijn, en of je deze zelf al in kaart hebt gebracht. Je ontdekt je doelgroep, en dan komt het belangrijkste gedeelte: SEO zelf.

Je gaat aan de slag met een of meerdere SEO-tools. Die helpen je bij het uitvoeren van een zoektermen onderzoek en het schrijven van SEO teksten. Je leert alles wat je moet weten, van het bedenken van een goede SEO titel tot het schrijven van inspirerende inhoud. Ook de metabeschrijving en andere meta tags komen aan bod.

Verder bespreken we linkbuilding en hoe je dit zelf toe kunt passen. Maar ook de technische optimalisatie van je website, hoewel dit een complex onderwerp van zijn. Daarom bekijken we de dingen die je zelf kunt optimaliseren.

Vergroot je online zichtbaarheid

De concurrentie op internet is ontzettend groot. Wanneer je een website hebt moet jij je zeker bezighouden met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Hiermee trek je organisch verkeer naar je website toe.

Als ondernemer begrijp je de waarde van SEO. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je hebt beperkte financiële middelen om dit toe te passen. Daarom is de individuele training SEO echt iets voor jou.

Je optimaliseert je website en ontdekt hoe je social media effectief voor jouw bedrijf inzet. Hiermee behaal je online succes. Bovendien helpt de training jou om je zakelijke doelen te bereiken.

De voordeel van de online SEO training

Flexibiliteit en gemak, dat is een van de grootste voordelen van de onlinetraining over SEO. Je leert op je eigen tempo en volgens je eigen schema. Je hebt de vrijheid om de video’s te bekijken waaraan meneer het jou het beste uitkomt. Bovendien plan je zelf de coaching sessies en. Deze individuele training is dan ook zeer geschikt voor drukke ondernemers die hun tijd efficiënt willen indelen.

Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding. Je doet niet mee aan groepstrainingen waardoor je niet naar de achtergrond verdwijnt. Jij staat altijd voorop! Je ontvangt mijn onverdeelde aandacht en krijgt de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen. Natuurlijk ontvang je een diepgaande begeleiding waarbij het leerproces op jouw behoeften en doelen wordt afgestemd.

De inhoud van de training is gericht op praktische strategieën en tactieken. Die kun je direct op je website en social media-accounts toepassen.

Kostenbesparende training

Wil je niet teveel voor een training zoekmachine optimalisatie betalen, maar wel de beste begeleiding ontvangen? Deze training is ontwikkeld voor ondernemers met een beperkt budget. Natuurlijk mogen grote bedrijven hier ook gebruik van maken!

Er is bewust voor een laag tarief gekozen, omdat iedereen de kans moet krijgen om zijn website en social media-accounts te optimaliseren. Het inhuren van een professioneel SEO-bureau of een marketingbureau is tegenwoordig veel te duur. Met online leren + coaching bespaar je op dit soort kosten.

Je past de expertise toe op je eigen website en toekomstige projecten. Dankzij de training ben je ook op de toekomst voorbereid.

Werk aan je zelfredzaamheid

Als ondernemer is het belangrijk dat je zelfredzaam bent. Dit maakt je minder afhankelijk van dure professionals. Door zelf SEO-vaardigheden aan te leren word je een zelfstandige website eigenaar. Je maakt jezelf los van marketingbureaus en copywriters.

Het mooie aan de training is dat je nieuwe vaardigheden ontwikkelt en ook in de toekomst hieraan blijft werken. Merk je dat het in de toekomst een beetje achteruitgaat of dat je aan motivatie verliest? Dan kun je altijd weer contact met mij opnemen. Samen bekijken we wat je nodig hebt. Misschien is een eenmalig gesprekje voldoende om je opnieuw te motiveren. Of een enkele les om je vaardigheden te upgraden.

Een wil je weten of de individuele online training over zoekmachine optimalisatie iets voor jou is? Stuur een mail en krijg antwoord op je vragen. Of laat je telefoonnummer achter en word voor een adviesgesprek teruggebeld.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven