De Makkelijk Meer Klanten methode

Je bent continu op zoek naar pakkende teksten voor je advertenties, blogs of overige teksten. Misschien ook wel voor social media. Met de Makkelijk Meer Klanten methode is dit niet langer een probleem. Je laat teksten voor jou werken, in plaats van dat jij voor je teksten aan het werk bent. Je realiseert meer bezoekers op je website, een hoge betrokkenheid op social media en meer conversies.

Meer klanten werven

Het begint allemaal met een goede online zichtbaarheid. Wanneer je niet zichtbaar bent, hoe kunnen klanten jou dan vinden? De Makkelijk Meer Klantenmethode begint dan ook met SEO. Want dat is de makkelijkste manier om bij je doelgroep onder de aandacht te komen.

SEO is meer dan wat blogs, artikelen of teksten schrijven. Met kennis van de werking van zoekmachines optimaliseer je jouw teksten. Het resultaat is positief: teksten die hoger in de organische zoekresultaten verschijnen. Op die manier trek je meer lezers aan, en dus ook meer potentiële klanten.

Adverteren op het internet

Vaak wordt gezegd dat je als bedrijf moet adverteren op het internet. Maar wist je dat er heel veel bedrijven groot zijn geworden, zonder adverteren? Pas toen ze een hoger omzet realiseerden was er budget voor adverteren, en wisten ze op die manier hun bedrijf nog groter te maken.

Dit is goed nieuws voor startende ondernemers of bedrijven met een beperkt budget. Je hoeft niet te adverteren om makkelijk meer klanten te krijgen.

Wil je toch adverteren? Trek nieuwe klanten aan met pakkende advertentieteksten. Tijdens de training SEO & social media is het onderwerp ‘advertentieteksten schrijven’ in de lesstof opgenomen.

Je hoeft geen boek te downloaden want je bekijkt trainingsvideo’s én krijgt individuele coachingsessies. Zonder theoretische onzin die niet bij jouw bedrijf past. Bovendien hoef je geen online programma van enkele maanden te volgen, want je kunt al in 10 dagen klaar zijn.

De Makkelijk Meer Klanten Methode: social media

Wil je echt en makkelijk meer klanten aantrekken? Met de methode uit de training leer je SEO vaardigheden aan. Maar je wordt ook een ster op social media. Veel marketeers laten social media links liggen. Tenzij je aangeeft dat je op social media wil adverteren, want dan kunnen ze geld aan jou verdienen.

Wist je dat social media de nieuwe zoekmachine onder de nieuwste generaties is? Juist deze generaties zijn niet meer bezig met zoekmachines. Door SEO en sociale media met elkaar gecombineerd en spreek je een grote doelgroep aan.

Gratis online zichtbaar zijn

De makkelijk meer klantenmethode gaat vooral over gratis online zichtbaar zijn. Om op die manier nieuwe klanten aan te trekken. Jij hebt het helemaal niet nodig om dagelijks of wekelijks adverteren. Dankzij SEO en social media zorg je dat je online zichtbaar en vindbaar bent.

Dit kost de training SEO & social media

Sinds 1997 ben ik met SEO bezig. Dat was de periode dat ik een hondentrimsalon had aan als een van de eerste mijn website publiceerde. Toen nog gericht op zoekmachine Lycos, later lag de focus op Google.

Jarenlang bood ik ondernemers online marketingdiensten aan. Schreef duizenden SEO-teksten, hielp ze met linkbuilding en technische optimalisatie. Maar ook met hun social mediakanalen. Toen vond ik het tijd worden om ondernemers dit zelf aan te leren. Dit deed ik omdat online marketingdiensten steeds duurder werden. Ik vond het niet prettig om te zien dat ondernemers met een klein budget niet meer aan online marketing konden doen

Vanuit die visie is de training SEO & social media ontstaan. Vergelijkbare aanbieders vragen hier soms € 500 tot wel € 1000 voor, maar dat valt onder onbetaalbare marketingtrainingen. Daarom ontvang je van mij een individuele training met 1-op-1 coaching voor minder dan € 200. Kun jij je hierin vinden? Schrijf je dan direct in.

Tips om makkelijk meer klanten te krijgen

Benieuwd naar de Makkelijk Meer Klanten methode? Ontvang één op één begeleiding in combinatie met praktische trainingsvideo’s en inspirerende oefenopdrachten. Liever eerst zelf wat uitproberen? Hieronder vind je tips om meer klanten aan te trekken.

Een professionele en gebruiksvriendelijke website

Het belangrijkste is dat je website professioneel oogt. Maar ook dat hij gebruiksvriendelijk is. Daarnaast moet hij vooral informatief zijn en waarde bieden. Mensen komen niet op je website terecht om alleen maar naar jouw profielfoto te kijken (tenzij je op een datingsite staat). Zorg dus dat je website iets te bieden heeft.

Veel nuttige content creëren

Sommige van mijn websites trekken maandelijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Dat realiseerde ik door veel nuttige content te publiceren. Doe dit ook met jou website en let hierbij vooral op de kwaliteit. Daar worden je bezoekers blij van. Heb je blije bezoekers, dan gaat Google jou beter waarderen.

Mond-tot-mondreclame

Een van de beste vormen van gratis reclame is mond-tot-mondreclame. Moedig bestaande klanten aan om jouw bedrijf bij anderen aan te bevelen. Doe dit Bep voorbeeld via een verwijzingsprogramma. Bied ook een goede klantenservice, waardoor klanten spontaan positief over je bedrijf gaan vertellen.

Deelnemen aan evenementen

Het is ook interessant om je aan te melden voor relevante evenementen en conferenties. Door te netwerken met andere professionals bouw je waardevolle connecties op. Dit helpt je om als ondernemer en als bedrijf te groeien.

Mogelijk ontstaan hier mooie samenwerking met andere bedrijven uit. Samen kunnen jullie een vergelijkbare doelgroep bedienen, zonder elkaars directe concurrenten te zijn. Dit is ook een mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken.

E-mail marketing toepassen

Of je nu een of meerdere websites hebt, pas via elk kanaal e-mail marketing toe. Laat bezoekers zich inschrijven voor je nieuwsbrief. Zo kun je met regelmaat gepersonaliseerde e-mails versturen. Dit zorgt voor uitbreiding van je klantenbestand.

Gebruik sociale bewijskracht

Heb je al wat tevreden klanten? Vraag ze om preventieve beoordelingen te schrijven. Die beoordelingen of reviews toon je op je website en social mediakanalen. Je kunt klanten eventueel vragen om een review op een specifieke website achtergelaten, bijvoorbeeld op Trustpilot. Twijfelende potentiële klanten kijken hier soms op voordat ze een beslissing nemen.

Actief zijn op social media

Vooral kleine bedrijven hebben een of meerdere social mediakanalen zonder hier iets mee te doen. In het begin posten ze heel actief, hierna ziet het account er verlaten uit. Hartstikke zonde en een gemiste kans.

Wat doe jij met social media? Je hoeft hier niet te adverteren en geld uit te geven (mag natuurlijk wel). Social media geeft je de kans om heel makkelijk meer klanten aan te trekken. En bedenk: elke klant is er eentje meer!

Wil je leren hoe je SEO en social media effectief voor je bedrijf inzet? Schrijf je dan in voor de individuele training. Heb je nog vragen over, plan dan even een adviesgesprek in of stuur een mailtje.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven