Gratis webinar online marketing (SEO & social media)

Wil je iets met je online zichtbaarheid doen, maar weet je niet precies hoe? Volg de gratis webinar online marketing. Je leert over zoekmachine optimalisatie (SEO) en de trucjes die echt werken. Maar ook over jezelf op social media profileren en promoten. Of over concurrentieanalyse en een doelgroepenonderzoek. Er staan verschillende gratis webinars over online marketing tot je beschikking.

Overzicht gratis webinars

Direct aanmelden voor een gratis webinar online marketing? Je hebt keuze uit verschillende webinars. Elke webinar duurt ongeveer 30 minuten. Je volgt hem via Microsoft Teams. De aanmeldlink ontvang je, na inschrijving, via de e-mail. Bekijk het overzicht en meld je via de knop voor een van deze webinars aan. Op het inschrijfformulier zie je de data en tijden van de webinars*.

Webinar concurrentieonderzoek
> Over je online concurrenten en hoe je deze in kaart brengt.

Webinar doelgroepanalyse
> Weet je al aan wie je jouw producten of diensten aanbiedt? Ontdek je doelgroep.

Webinar linkbuilding
> Wat linkbuilding inhoudt en de gevaren hiervan.

Webinar bloggen
> Basisbeginselen voor het schrijven van een blog.

Webinar technische optimalisatie website
> Je website technisch optimaliseren voor zoekmachines.

Webinar social mediakanaal kiezen
> Kies een social mediakanaal dat bij je doelgroep past.

Webinar SEO algemeen
> Geschiedenis en toekomstverwachtingen SEO.

Webinar ChatGPT
> De voordelen en nadelen van ChatGPT.


*Een webinar kan alleen doorgaan wanneer er minimaal 15 deelnemers aanwezig zijn. Nodig dus je vrienden uit!

Reviews

Een overzicht van reacties van de vorige webinars.

Hele interessante webinar over bloggen, met handige tips
⭐⭐⭐⭐⭐ – Erik

Ik heb veel over ChatGPT geleerd bedankt!
⭐⭐⭐⭐⭐ – Simone

Leuk om wat over social media te leren en ik heb me gelijk aangemeld voor de cursus
⭐⭐⭐⭐⭐ Jean-Pierre

Veel kennis opgedaan over een onderzoek doen naar concurrenten
⭐⭐⭐⭐ – Linda

Ik ben een beginnende marketeer en ik vond de webinar over linkbuilding erg leerzaam
⭐⭐⭐⭐⭐ – Thomas


Onderdeel van de cursus Online Zichtbaarheid

De onderwerpen die je in de gratis webinar online marketing tegenkomt, maken onderdeel uit van de cursus Online Zichtbaarheid. Deze complete cursus inclusief geheime trucjes is geschikt voor ondernemers die niet afhankelijk willen zijn van een marketingbureau of copywriter. Maar het zijn ook (startende) tekstschrijvers en sociale media-experts die zich voor de cursus inschrijven.

Deze cursus bestaat uit maar liefst zes interactieve online (inclusief een privéles, speciaal op jouw situatie afgestemd). Bovendien ontvang je na de cursus nog eens vier weken lang extra begeleiding! De cursus is heel betaalbaar en vergelijkbaar met de prijs van één blogpost laten schrijven. Nergens anders vind je een complete cursus zo goedkoop. En dat is waar Online Marketing Pro zich sterk voor maakt: het aanbieden van complete en betaalbare cursussen voor ondernemers met een beperkt budget.

Waarom een gratis webinar online marketing?

Bekijk het aanbod gratis webinars over online marketing en meld je zonder verplichtingen aan. Waarom worden deze gratis webinars aangeboden? Dit is bedoeld om je kennis te maken met de basisbeginselen van online marketing. Bianca biedt al jarenlang informatie over SEO en social media aan. Dit gebeurt via duizenden blogs, maar sinds 2023 ook middels gratis webinars.

Zo werkt het

Weet je nog niet zo goed hoe het werkt om je aan te melden voor een gratis webinar online marketing (waaronder SEO en social media)? Hieronder vind je een stappenplan.

Meld je als eerste aan voor een van de webinars. Dit doe je via de speciale inschrijfpagina. Laat je naam en e-mailadres achter. Selecteer de datum waarop je de webinar wil volgen. Klik vervolgens op de verzendknop.

Online Marketing Pro ontvangt jouw gegevens. Wanneer zich minimaal 15 deelnemers hebben aangemeld, ontvang je tijdig een speciale aanmeldlink.

Je kunt vanaf 1 minuut vóór aanvang van het webinar tot maximaal 3 minuten na de starttijd de virtuele zaal in. Hierna is dit niet meer mogelijk, om te voorkomen dat anderen gestoord worden. Je volgt het webinar via Microsoft Teams, dit is voor iedereen gratis in gebruik. Via je computer of laptop kun je Teams ook vanaf je webbrowser bezoeken (je hoeft dus geen software te installeren). Ook hoef je geen Teams- account aan te maken!

Je mag je camera tijdens het webinar aanzetten, maar dit is niet verplicht. Je microfoon wordt door de spreker automatisch uitgeschakeld. Dit is om storende achtergrondgeluiden te vermijden, maar ook om te voorkomen dat iedereen door elkaar praat. Wel kun je vragen via de chatfunctie stellen.

Is het echt helemaal gratis?

Ja, deelname aan een webinar is geheel gratis. Het verplicht je nergens toe. Wel word je na het webinar geattendeerd op de cursus Online Zichtbaarheid. Dit doen we omdat de cursus je alles over SEO & social media leert, en alle andere onderwerpen uit de gratis webinars. Maar dan met extra informatie, trucjes en lesstof die specifiek op jouw situatie is afgestemd. Plus 4 weken lang begeleiding!

Ben je nu al nieuwsgierig naar de cursus? Bekijk hem op de speciale pagina. Deze cursus is voor iedereen heel betaalbaar.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven