Google Digitale Werkplaats antwoorden (2023)

Volg je de gratis online marketingcursus van Google? Met deze cursus leer je moderne digitale vaardigheden aan. Veel mensen zijn op zoek naar de antwoorden van de Google digitale werkplaats cursus. Het gaat dan om de ‘Basisprincipes van online marketing’, bestaande uit 26 modulen met een studieduur van 40 uur.

Gratis antwoorden ‘Basisprincipes van online marketing’ (Google)

De standaard cursus duurt vrij lang om te volgen. Toch willen veel mensen het felbegeerde certificaat binnenhalen. Daarom is het handig om de antwoorden van de Google Digitale Werkplaats van 2023 te hebben. Zo ga je snel door de cursus heen en kun je in principe in een uurtje tijd het certificaat behalen.

De ‘Basisprincipes van online marketing’ antwoorden worden veel online verkocht. De goedkoopste aanbieder vraagt € 2,99, hier komt nog wel administratiekosten bovenop. OMP stelt de antwoorden gratis ter beschikking.

Gratis bij je lidmaatschap inbegrepen

De complete antwoorden van de Google Digitale Werkplaats krijg je gratis wanneer je lid bent van Online Marketing Pro (OMP). Wat houdt dit lidmaatschap precies in?

Je hoeft de Google cursus niet te volgen. Deze is alleen gericht op Google zelf, zoals betaald adverteren, en heeft dan ook een commerciële insteek. Bij OMP leer je hoe je hoger in ALLE zoekmachines komt en klanten uit sociale media trekt. Zonder dat je geld kwijt bent aan adverteren of een duur marketingbureau. Bovendien ontdek je wie je online concurrenten zijn en wat je doelgroep is. Ruim 95% van de lesstof kom je NIET in de Google cursus tegen.

Bij de cursus Online Zichtbaarheid zitten de gratis antwoorden van de Google Digitale Werkplaats inbegrepen. Deze antwoorden zijn ook gratis wanneer je een van de volgende minicursussen volgt:

  • SEO tools
  • SEO content schrijven

Een lidmaatschap houdt ook in dat je na de cursus 2 tot 4 weken gratis extra begeleiding krijgt, plus levenslang toegang tot samenvattingen, exclusieve onderzoeken, tips en blogs die alleen voor leden beschikbaar zijn.

Bij de cursus Online Zichtbaarheid én bij de minicursus ChatGPT en Google Bard zit ook nog eens een document met 100 ChatGPT prompts.

Wanneer ontvang ik de antwoorden Google Digitale Werkplaats?

Je ontvangt deze antwoorden na de derde les, die over SEO gaat. Waarom niet eerder? Om twee redenen. Ten eerste omdat je eigenlijk niet zoveel aan het gekochte certificaat van de Google Digitale Werkplaats hebt. Ja dat klinkt vreemd maar met het certificaat pronken zonder dat je kennis over SEO hebt, levert je in de praktijk helemaal niks op. En is zelfs gevaarlijk!

Er was een online marketeer die de antwoorden van de Google Digitale Werkplaats had gekocht, en op die manier het certificaat had gekregen. Hij toonde dit aan een klant en vertelde dat hij de cursus volledig had gevolgd. En dus veel verstand van online marketing had. Hij ging voor de klant aan de slag, voerde een aantal verkeerde SEO-technieken uit en de klant verloor hierdoor zijn topposities in Google. De klant deed aangifte, dit liep uit op een rechtszaak en de klant werd in het gelijk gesteld. Er kon namelijk aan worden getoond dat de marketeer het certificaat gekocht had, en de cursus niet zelf had gevolgd. Dit is misleiding en dat mag in de zakenwereld niet!

Dus wil jij in de toekomst mogelijke problemen en misschien wel een forse boete voorkomen? Zorg dat je daadwerkelijk aan je vaardigheden werkt.

Kan ik de Google Digitale Werkplaats antwoorden direct kopen?

Op verschillende websites zijn de antwoorden van de Google Digitale Werkplaats te koop. Verkrijgbaar vanaf ongeveer € 4 (inclusief administratiekosten). Online Marketing Pro houdt van eerlijke marketeers en ondernemers. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst, daar bouw je autoriteit en vertrouwen meer op.

Daarom worden de antwoorden van de Digitale Werkplaats alleen ter beschikking gesteld wanneer je de eerste drie lessen van de cursus Online Zichtbaarheid hebt gevolgd, of na de tweede les van de minicursus SEO Tools of SEO Content Schrijven.

Met het certificaat van OMP toon je aan dat je basiskennis hebt omtrent SEO & social media, of vaardigheden hebt ontwikkeld op het gebied van SEO content schrijven of het gebruik van SEO tools.

Wat kost het volgen van een cursus?

Bij Online Marketing Pro vind je een aantal gratis webinars. Deze webinars bespreken in het kort de belangrijkste onderdelen van de cursus Online Zichtbaarheid. Je leert wat basisprincipes.

De cursussen zelf zijn zeer uitgebreid en volg je in een virtuele classroom. Hierbij zit je in een groepje van maximaal 10 deelnemers. Je merkt dat er al snel echt een gezellig groepje ontstaat met de mogelijkheid tot toekomstige samenwerkingen.

Je volgt een cursus vanaf slechts € 55. Dit is inclusief toegang tot de virtuele classroom, een digitaal leerboek en twee weken extra begeleiding. Waarom zo goedkoop? OMP streeft ernaar om cursussen omtrent online marketing voor iedereen toegankelijk te maken. En dus ook betaalbaar.

Inhoud van de cursus Online Zichtbaarheid

De cursus Online Zichtbaarheid is het meest populair. Van hieruit volgen sommigen een van de vervolgcursussen, die meer technisch zijn. De cursus Online Zichtbaarheid is vooral geschikt voor ondernemers die onafhankelijk willen zijn van een marketingbureau. Maar ook voor startende marketeers en copywriters.

De cursus gaat over concurrenten en doelgroepen (hoe breng je die in kaart?), SEO en social media. Maar ook nieuwe en soms dreigende technieken zoals ChatGPT Google Bard. Daarnaast leer je hoe je SEO en social media effectief met elkaar laat samenwerken.

De cursus wordt afgesloten met een privéles, afgestemd op jouw situatie en toekomstvisie. Verder ontvang je nog eens gedurende vier weken begeleiding. In deze periode maak je gebruik maken van extra tips, adviezen en hulp én ontvang je feedback op door jou geschreven blogs en social media posts.

Na het volgen van de cursus ben je in staat om je (online) business gratis hoger in zoekmachines te krijgen en meer klanten uit social media te halen. Ook ben je in staat om eventuele klanten of opdrachtgevers te helpen met hun online zichtbaarheid.

Betaal geen inschrijfgeld

Meld je aan en betaal geen inschrijfgeld. Volg de cursus in 2-4 weken, afhankelijk van de gekozen cursus. Met de cursus Online Zichtbaarheid heb je ook de mogelijkheid om deze te verlengen tot maximaal 12 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid. Heb je nog vragen over een van de cursussen of trainingen? Laat je telefoonnummer achter en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven