Coach voor ondernemers: de sleutel tot succes

Als startende ondernemer of wanneer je online actief bent kom je voor veel uitdagingen te staan. De zakenwereld is competitief. Dit betekent dat je veel concurrenten tegenkomt. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Een coach voor ondernemers staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Samen doorlopen we je reis naar succes.

Wat is een coach voor ondernemers?

Weet je niet waar je met je (online) bedrijf moet beginnen? Als coach voor ondernemers help ik jou om je prestaties te verbeteren. Je ontvangt begeleiding en advies om zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. Met de juiste vaardigheden (en kennis) bereik je zakelijke doelen.

Sommige ondernemers hebben moeite met het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie. Anderen weten niet hoe ze hun tijd moeten beheren. Of vinden het lastig om belangrijke beslissingen te nemen. Een coach voor ondernemers help je bij het overwinnen van dit soort obstakels.

De voordelen van ondernemerscoaching

Wanneer je als ondernemer een coach inschakelt, dan kun je uitgaan van waardevolle kennis en ervaring op het gebied van zakelijke strategieën. Die kennis en ervaring wordt op jou overgedragen. Je profiteert van technieken die je helpen om je bedrijf te laten groeien. Met als doel om succesvol te worden.

Je ontvangt persoonlijke begeleiding. De coachingsessies zijn een op een, zonder afleiding van anderen. Met een ondernemerscoach weet je zeker dat de individuele begeleiding is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Maar ook op je doelstellingen.

Ondernemen is soms een eenzame reis. Je kunt er moeilijk met anderen over praten, of ze begrijpen je niet. Een coach voor ondernemers is je persoonlijke cheerleader. Ik moedig je aan en motiveer je om vol te blijven houden. Vooral in tijden dat het even tegenzit. Zo blijf je goed gefocust.

Wat je kunt verwachten

Bij Online Marketing Pro boek je business begeleiding. Dit houdt het volgende in:

  • Begeleiding bij de opstart van je bedrijf (onder andere verdienmodelen, concurrenten)
  • Prijzen
  • Marketingtips, SEO en social media
  • Motivatie en inspiratie
  • Een netwerk en relaties opbouwen

Je ontvangt op de juiste momenten ondersteuning en begeleiding. Zit het even tegen of weet je niet wat je moet doen? Juist op die momenten heb je behoefte aan extra ondersteuning of motivatie. Die krijg je dan ook!

Je kunt kiezen voor een traject van zes maanden, of voor ‘af en toe’ begeleiding en motivatie.

Bekijk de mogelijkheden

Als coach voor ondernemers ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers en online bedrijven. Ik begrijp als geen ander voor welke uitdagingen je staat. Met mijn expertise en ervaring begeleid, ondersteun en inspireer ik je. Of je nu behoefte hebt aan een strategische planning, persoonlijke groei of online expertise, ik sta klaar om je te helpen.

Introductie in een professioneel netwerk

Gedurende je reis als ondernemer heb je behoefte aan een samenwerking met verschillende experts. Wanneer je met mij als coach samenwerkt dan maak je gelijk gebruik van het uitgebreide netwerk van professionals. Handig wanneer je iemand nodig hebt om je website te bouwen, wanneer je een video wil laten maken of een leverancier zoekt.

Samenwerken met professionals stimuleert je zakelijke groei. Wie weet wat hier allemaal uit voortkomt.

Voor wie is een coach voor ondernemers?

Het is een denkfout dat een ondernemerscoach onbetaalbaar is. Als coach vind ik het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot ondernemerscoaching. Of je nu aan de basis van een nieuw bedrijf staat of al een doorgewinterde ondernemer bent, je kunt altijd gebruik maken van coaching.

Social media & SEO coaching/training

Naast algemene coaching voor ondernemend Nederland en België, kun je ook gebruik maken van de individuele training SEO en social media. Dit betreft een training die uit twee trainingsvideo’s én twee coaching sessies bestaat. Na het volgen van de training bekijk je jouw website en social media-accounts met hele andere ogen. Je bent in staat om online marketing zelf toe te passen, zonder dat het je ook maar één euro kost.

Vertel mij meer over de individuele training

Ook de individuele training is heel betaalbaar, zodat hij voor iedereen toegankelijk is.

Duurzame groei

Wanneer je voor coaching kiest is het belangrijk dat er duurzame groei ontstaat. Coaching is namelijk niet alleen gericht op korte termijn successen. We kijken vooral naar de lange termijn. Samen werken we aan het ontwikkelen van langetermijnstrategieën. Het maakt hierbij niet uit of je voor business coaching kiest, of de individuele training SEO en social media.

Het belangrijkste is dat jouw bedrijf in een voortdurend veranderende markt kan groeien. Daarom kijken we niet alleen naar de mogelijkheden maar ook welke mogelijke obstakels je tegenkomt. Zo ontstaat er een veerkrachtige strategie om met alle uitdagingen om te gaan.

Over Bianca van Online Marketing Pro

Heb je behoefte aan coachingsessies? Maak kennis met mijn expertise en ervaring. Ik ben Bianca, al ruim 25 jaar online marketeer. En al meer dan 27 jaar ondernemer. Mijn eerste bedrijf, eind jaren 90, was gelijk een groot succes. Ik runde een hondentrimsalon en dankzij een zelfbedachte strategie wist ik klanten uit de wijde omgeving aan te trekken. Dat hierdoor andere trimsalons aan klanten verloren, dat besefte ik later pas.

Met de komst van het internet, ook eind jaren 90, verdiepte ik me in de werking van zoekmachines. Het lukte toen heel makkelijk om met mijn toenmalige website bovenaan in Lycos (zoekmachine) te staan. Toen Google steeds populairder werd, stond ik voor een nieuwe uitdaging.

Gedurende de jaren leerde ik veel over SEO en social media. Vanwege persoonlijke omstandigheden kon ik mijn trimsalon niet meer voortzetten. Daarom startte ik een nieuw bedrijf binnen de online marketing. Ook dit bedrijf was van het begin af aan een succes, ook weer te danken aan een unieke strategie.

Sinds enkele jaren help ik startende ondernemers met het opzetten en runnen van hun bedrijf. Hierbij ligt de focus op motivatie, inspiratie en het gratis promoten van het bedrijf. Maar ook praktische tips omtrent inkoop en verkoop, hoe je met lastige klanten of vervelende concurrenten omgaat en nog veel meer!

Wil je weten hoe mijn coaching eruitziet? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Of stel je vraag via de mail, je ontvangt binnen 48 uur antwoord.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven