Beste SEO cursus

Nieuwsgierig naar de wereld van SEO en zoek je een betaalbare cursus? Het is belangrijk om de basisprincipes van zoekmachine optimalisatie te leren. De SEO-cursus “Online Zichtbaarheid” is wellicht de juiste keuze. We bespreken de voordelen en nadelen van de cursus en de belangrijkste specificaties.

Inhoud van de cursus

De cursus “Online Zichtbaarheid” bestaat uit 6 online lessen. De lessen zijn ontworpen om je stap voor stap door de wereld van SEO te leiden. De cursus begint met de basisprincipes van SEO en gaat verder met onderwerpen zoals zoekwoordenonderzoek, on-page optimalisatie, linkbuilding en technische SEO. Aan het einde van de cursus heb je een goede basis te pakken. Je kan je website optimaliseren voor zoekmachines en de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten.

De cursus bestaat uit live videolessen, waarbij je met maximaal vijf andere cursisten in een virtuele classroom zit. Je krijgt enkele opdrachten mee. De praktische tips helpen je om de geleerde technieken in de praktijk toe te passen. De lessen zijn toegankelijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs als je geen ervaring hebt met SEO.

Ook social media

Veel mensen denken dat ze alleen in Google zichtbaar moeten zijn. Maar wist je dat sociale media je SEO inspanningen versterkt? Daarom bespreekt de cursus ook belangrijke zaken omtrent social media.

De cursus omvat verschillende aspecten van social media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. De lesstof richt zich op hoe je deze platforms gebruikt. Met name om je merk te promoten en je online aanwezigheid te vergroten.

Voordelen van de cursus

  • De cursus is betaalbaar, in vergelijking met andere SEO-cursussen op de markt.
  • De lessen zijn gemakkelijk te begrijpen.
  • De cursus omvat alle belangrijke aspecten van SEO.
  • De cursus is online beschikbaar, wat betekent dat je de deur niet uit hoeft.
  • De cursus is geschikt voor beginners en is ontworpen om je stap voor stap door de wereld van SEO te leiden.

Nadelen van de cursus

  • De cursus is alleen beschikbaar in het Nederlands, wat een beperking kan zijn voor mensen die geen Nederlands spreken.

Specificaties van de cursus

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties van de SEO cursus. Meer specificaties vind je op de webpagina van de cursus.

SpecificatiesKenmerken
Cursusduur6 online lessen + 4 weken begeleiding
BeschikbaarheidInplannen
TaalNederlands
Inclusief opdrachtenJa
Geschikt voor beginnersJa
Geschikt voor expertsJa
PrijsZie actuele prijs

Duur van de cursus Online Zichtbaarheid

De cursus bestaat uit 6 virtuele klassikale lessen. Van tevoren heb je keuze uit verschillende startdata waarbij je een keuze maakt uit de beschikbare tijden. Ben je een keertje ziek? Soms is het mogelijk om de gemiste les in te halen. De inhaalles vindt in een ander klasje plaats, indien er plek beschikbaar is.

De cursus wordt standaard verspreid over 6 weken. Het is echter mogelijk om voor de versnelde cursief te kiezen (indien beschikbaar). Hierbij volg je 2 keer per week les, gedurende 3 weken.

De beste SEO cursus

Online zichtbaarheid is van cruciaal belang voor elk bedrijf of individu dat online actief is. Het is belangrijk om hoog in de zoekresultaten te scoren. Ook is een ​​solide aanwezigheid op sociale media erg belangrijk. Met de beste SEO cursus leer je de juiste vaardigheden aan.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De Online Zichtbaarheid cursus biedt een uitgebreid lesprogramma op het gebied van SEO en social media. Deze cursus is met name geschikt voor ondernemers, marketeers en schrijvers. Voor iedereen die zijn of haar online zichtbaarheid wil vergroten en hoger in de zoekresultaten wil komen.

Online Marketing Pro

De cursus van Online Marketing Pro is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en uitgebreide cursus. Deze cursus biedt lessen en tools om te helpen bij het opzetten van een effectieve SEO-strategie en het gebruik van social media. Alles om de zichtbaarheid te vergroten.

Het lesmateriaal wordt aangepast aan de behoeften van de individuele cursisten. De inhoud van de cursus is up-to-date. Hij wordt regelmatig bijgewerkt. Dit gebeurt aan de hand van relevante trends en ontwikkelingen binnen de online wereld.

Geschikt voor verschillende niveaus

Jouw docent houdt rekening met de verschillende niveaus van instructie. Dit is afhankelijk van de behoeften van de cursist. Dit betekent dat iedereen, ongeacht het niveau en ervaring, kan profiteren van de lesstof. Bovendien is het lesmateriaal gemakkelijk te begrijpen en te volgen.

Een betaalbare en uitgebreide cursus

Ben je op zoek naar de beste SEO cursus die ook nog eens betaalbaar is? Meld je aan voor de cursus ‘Online Zichtbaarheid’.

Een van de grootste ergernissen voor cursisten is dat het, na het volgen van de cursus, ophoudt. Als excursist sta je er dan helemaal alleen voor. Jammer want juist na de cursus merk je hoe het met je kennis en vaardigheden zit. Je gaat namelijk het geleerde in de praktijk toepassen.

Bij Online Marketing Pro ontvang je na de cursus gedurende 4 weken begeleiding. Wat houdt dit precies in? Misschien probeer je voor je eigen website een blog te schrijven. Of maak je een social mediapost. Heb je het wel goed gedaan? Krijg je hier interactie op of wat vindt Google van jouw blog?

Je hoeft niet met deze vragen niet rond te blijven lopen. Stuur wekelijks 1 blog en 2 social media posts naar je docent. Je ontvangt feedback en tips om je content te verbeteren. Hoe fijn is het om 4 weken lang die extra begeleiding te krijgen!

Alles zit bij de prijs inbegrepen

Voor die extra begeleiding van 4 weken hoef je niks extra’s te betalen. Dit zit bij de cursusprijs inbegrepen. Het inschrijven voor de cursus is gratis: je betaalt geen inschrijfgeld. De cursusprijs (lesgeld) is altijd inclusief btw.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven