AI academie Nederland: verdiep je in kunstmatige intelligentie

Zet artificiële intelligentie in om je bedrijf gratis te promoten of meerdere inkomstenstromen op te bouwen. Het kost je telkens maar tussen de 5 en 15 minuten aan tijd. Het leuke aan AI is dat je er geen speciale kennis voor nodig hebt. Ook hoef je geen geld aan advertenties uit te geven. Benieuwd naar de AI academie? Maak gratis kennis!

Waar staat AI voor?

AI is de (Engelse) term voor artificial intelligence. In het Nederlands noem je dit kunstmatige intelligentie. Met de komst van ChatGPT en Google Bard hebben we allemaal kennisgemaakt met kunstmatige intelligentie, en hoe krachtig het is.

Gebruik jij het al? Ondernemers zetten het vaak in voor het creëren van social media posts en teksten voor hun websites. Misschien maak jij je hier ook schuldig aan. Je hoort het goed: SCHULDIG! Want inmiddels zijn de gevolgen hiervan niet mals.

De risico’s van kunstmatige intelligentie

Er zijn veel trainingen die jou leren hoe je met ChatGPT omgaat. Je zou het in moeten zetten voor het creëren van al je content. De chatbot helpt je ook bij het bouwen van je website, het sturen van e-mails en andere tijdrovende taken.

Geweldig toch? Nee, niet wanneer je kunstmatige intelligentie op deze manier inzet. Bij de AI-academie Nederland leer je om je organisatie met behulp van AI voor te bereiden op de toekomst. Je gaat aan de slag met AI-gedreven technologie. Dat is toch heel wat anders dan ChatGPT voor je teksten of website gebruiken.

Volg de training ChatGPT & Google Bard

Wat wil je leren? Wil je kunstmatige intelligentie binnen je organisatie inzetten (digitalisering en data), dan moet je echt naar een AI-academie. In Nederland vind je een paar van deze academies. Let op want dit soort opleidingen is op hbo-niveau, waarbij je een vooropleiding zoals bedrijfskundige informatica, computer Science of wiskunde moet hebben gehad.

Begint het je allemaal een beetje te draaien? Dan is een AI opleiding niks voor jou. Toch denk je erover om kunstmatige intelligentie voor je bedrijf in te zetten. Bijvoorbeeld om tijdrovende taken sneller te voltooien.

Wat jij nodig hebt is de training ChatGPT & Google Bard. Je krijgt coaching van expert Bianca Walraven, bedenker van betaalbare kwalitatieve marketingdiensten.

Uitleg over de training

De training lijkt op een AI academie, maar dat is het niet. Je volgt hem bij Online Marketing Pro. Het doel van de training is jou opleiden bij het gebruik van ChatGPT voor het creëren van content. Maar ook om je op de risico’s en gevaren te wijzen.

Digitalisering en kunstmatige intelligentie gaan een steeds grotere rol binnen je bedrijf spelen. Het is niet zo dat je dit ook binnen je bedrijf moet integreren. Maar je kunt kunstmatige intelligentie nu al inzetten om taken efficiënter af te handelen. De training gaat voornamelijk over:

  • SEO-teksten schrijven met ChatGPT
  • Blogs laten schrijven
  • Een zoektermen onderzoek met ChatGPT
  • Social media content met behulp van deze AI-tool maken
  • Ondersteuning binnen online marketing vinden
  • Kennis omtrent auteursrecht op content, gegenereerd door AI
  • Risico’s en gevaren van ChatGPT en andere modellen

Duur van de training

Deze training gaat niet alleen over ChatGPT maar over de tegenhanger Google Bard. De training bestaat uit twee online groepslessen. Elke les duurt (ongeveer) 60 minuten. Na deze twee lessen krijg je nog eens gedurende twee weken persoonlijke begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld hulp vragen bij het analyseren van je AI-teksten. Of je laat je teksten checken, of ze wel goed genoeg zijn voor je website of social mediakanalen.

In totaal duurt deze training twee lessen oftewel twee weken. De begeleidingsperiode van twee weken extra krijg je er gratis bij. Hierbij zit je niet aan bepaalde afspraken of tijden vast. Je vraagt via de e-mail om hulp. Op momenten dat het jou uitkomt.

Een instapklare training

Is de academie je net iets te hoog gegrepen? Meld je dan voor de training ChatGPT & Google Bard aan. Deze training is voor iedereen begrijpelijk. Je gaat aan de slag met Nederlandse prompts en ontdekt hoe je aan de hand hiervan content creëert. Maar ook waar je rekening mee moet houden, zodat de content er niet kunstmatig uit komt te zien.

Deze training is instapklaar. Dit betekent dat jij je alleen maar aan hoeft te melden, je begint op een startdatum naar keuze. Een vooropleiding is niet vereist. Ook wanneer je vmbo-kader hebt gevolgd (het vroegere LBO/LTS/mavo) is deze training heel begrijpelijk.

Heb je moeite met leren of mag het van jou allemaal wat sneller? Neem contact op, mogelijk kun je in een andere classroom plaatsnemen.

Wat kost deze training?

De training is niet alleen instap maar ook voordelig geprijsd. Hij is gericht op startende ondernemers en kleine bedrijven. Hierbij wordt het budget van kleine of startende bedrijven goed bewaakt. Daarom is deze training betaalbaar, voor iedereen! Kijk op de speciale pagina naar de actuele prijs.

Ik wil toch naar de AI academie Nederland, wat leer ik?

De AI-academie is een stuk hoger gegrepen. Deze academie is vooral bedoeld voor bedrijven en hun medewerkers. De opleiding is theoriegericht en biedt inzichten in de manier waarop je AI binnen je bedrijfsvoering inzet. Je doet vooral kennis op met kunstmatige intelligentie op organisatieniveau.

Hierbij moet je denken aan de werking van algoritmen, kennis omtrent data en hoe je processen in kaart brengt. Dat is dus heel wat anders dan content schrijven met behulp van ChatGPT.

Meestal is een opleiding of training aan de AI academie een stuk duurder. Je betaalt al snel € 3000 of meer. Met behulp van financiering is het mogelijk om een dergelijke opleiding voor € 2500 te volgen, maar dit is wel per persoon! Daarom is de AI-academie vaak alleen toegankelijk voor bedrijven met een ruim budget.

Geef je website een boost en vlieg naar topposities in Google en Bing.

Schuiven naar boven